• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2024

20:02

Monstrumi! Teroristi u toku bekstva kolima pregazili dete (8): "Videli smo Reno kako juri ka nama..."

Printscreen/Telegram/sputnik

Vesti

Monstrumi! Teroristi u toku bekstva kolima pregazili dete (8): "Videli smo Reno kako juri ka nama..."

Podeli vest

Teroristi su automobilom pregazili osmogodišnjeg dečaka kada su izlazili iz Krokus siti hale u blizini Moskve.

Igor, otac povređenog deteta Ilje, rekao je da je na koncert oti[ao ​​sa celom porodicom - on, njegova supruga, 11-godišnja ćerka i sin.

- Kada je počela pucnjava, uspeli smo brzo da izađemo iz sale. Prvo smo hteli da se sakrijemo u toalet, ali smo se u poslednjem trenutku predomislili. Sada shvatamo da je ovo bila ispravna odluka. Pažljivo sam izveo porodicu iz zgrade, istrčali smo na ulicu...

- I tek što mi se u glavi pojavila pomisao da smo bezbedni, videli smo taj isti auto Reno kako juri ka nama punom brzinom i namerno obara našeg sina i naleće na njega.

- On je [auto] udario moju ćerku i mene i zadobili smo manje modrice. Moj sin je zadobio traumatsku povredu mozga, slomljenu ključnu kost i slomljen kuk. Lekari još ne daju nikakve prognoze. Samo se molimo da sve bude kako treba i da do]e kući - rekao je Igor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija