• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dejli mejl

17.04.2024

14:03

Zašto izgleda tako bledo?! Kakva prevara! Žena dovezla leš u banku i koristila ruku mrtvaca za potpis! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Vesti

Zašto izgleda tako bledo?! Kakva prevara! Žena dovezla leš u banku i koristila ruku mrtvaca za potpis! (VIDEO)

Podeli vest

Snimljen je trenutak kada žena odvozi leš u banku i njen pokušaj da rukom leša potpiše i podigne kredit. Držala mu je glavu pred sumnjičavim osobljem koje se pitalo zašto penzioner iz kolica izgleda tako bledo.

Zaposleni u banci posmatrali su sumnjivi par, a zatim snimili celu situaciju. Na kraju su odlučili da pozovu hitnu pomoć i policiju. Za to vreme žena rukom drži glavu preminulog penzionera i obraća mu se rečima:

- Ujače, slušaš li? Moraš to da potpišeš. 

Na snimku se još vidi kako ona govori mrtvom čoveku da čvrsto uhvati olovku, dok mu istu stavlja između prstiju i ohrabruje ga da potpiše parče papira u filijali banke u Banguu, četvrti u zapadnom delu Rio de Žaneira u Brazilu. 

Radnik banke koji gleda scenu izgovara ovu rečenicu:

- Mislim da ovo nije legalno. Ne izgleda dobro. Veoma je bled!

- Takav je - odgovara žena, a lešu se obraća rečima:

Ako nisi dobro, mogu da te odvedem u bolnicu. Hoćeš li ponovo u bolnicu?

Na snimku se vidi kako se glava preminulog ujaka njiše napred-nazad, a ona ga levom rukom s leđa hvata za vrat.

- Potpiši ovde da prestane da me boli glava - govori žena, a nestvarni incident dogodio se juče popodne.

Pogledajte ceo snimak:

Žena koja ga je odvezla u banku, Erika de Souza Vieira Nunes, uhapšena je na licu mesta. Rezultati obdukcije za utvrđivanje uzroka smrti još nisu objavljeni.

Šef policije Fabio Luiz potvrdio je nakon hapšenja da je Braga već bio mrtav kada su ga odvezli u banku.

Podsetimo, dvojica muškaraca uhspšeni su u Irskoj prošlog jula zbog pokušaja da iskoriste telo mrtvog čoveka i prevare poštu kako bi dobili njegovu penziju. Deklan Honi (41) osuđen je na dve godine, a 37-godišnji Geret Koukli na 18 meseci zatvora. Incident se dogodio u gradu Karlou tog januara 2022.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija