OTAC NAPUŠTENOG DEČAKA: Nisam ja kriv, majka ga je ostavila u Zvečanskoj i zbrisala u Italiju da prodaje svoje telo!
Pročitajte nastavak tužne priče o takmičaru šou-programa Ja imam talenat Dejanu Ketiću kojeg su roditelji ostavili dok je još bio beba. Ovoga puta o ovom tragičnom događaju govorio je Dejanov otac Ilija iz njegovog ugla
alo/Informer.rs 11. 01. 2017. 19:59
Printscreen You Tube

Njegov otac Ilije tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin sada pravi ogromne probleme u novoj porodici.

POTRESNA ISPOVEST REPERA KOJI JE RASPLAKAO RASTU: Majka mi je rekla da bi pre keru dala da jede nego meni!

Ilija danas živi u Žagubici i ima suprugu i troje dece. On priznaje da je Dejana nedavno oterao iz kuće zbog toga što se opijao.

- Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanci kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u „Zvečansku“ i predala im Dejana - počinje priču Ilija i dodaje:

Printscreen You Tube

- Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete.  Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac - kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.

- Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući - ističe Ilija.

Dok smo pokušavali da dođemo do Ilijinog broja telefona, od meštana ove opštine na istoku Srbije čuli smo kako Dejanova maćeha ne želi da ga primi u kuću i da zbog toga on leti spava na ulici, a zimi iznajmljuje trošnu kuću za dvadeset evra mesečno. Međutim, Ilija tvrdi drugačije.

- Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: „Ili ćeš da prestaneš da piješ, ili ideš iz kuće.“ Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće. Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac - objašnjava Ilija, koji  nije u kontaktu sa bivšom suprugom.

- Ona prodaje svoje telo u Italiji. Kada je otišla iz Srbije, više se nismo čuli - kaže Ilija.

- Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pevao tu autobiografsku pesmu, a što nije uzeo da peva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega - završava priču Ilija.

2017 © - Informer.rs