(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Odakle Jeremiću tolike pare za kampanju - TU NISU ČISTA POSLA!
Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink da kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić u kampanju koja traje već šest meseci ulaže neverovatne cifre, a da niko ne zna odakle mu toliki novac...
informer.rs 20. 03. 2017. 12:30
printscreen

Govoreći na temu "ko i na koji način sme da finansira kampanju političara" zajedno sa Vladimirom Radomirovićem sa sajta Pištaljka.rs i advokatom Vladimirom Terzićem, Vučićević je istakao da Jeremić uporno odbija da saopšti javnosti ko ga finansira:

- Mi već šest meseci gledamo kampanju Vuka Jeremića, ali ne znamo otkud mu pare. Ekonomisti procenjuju da njegova kampanja, do sada košta, više od 3,5 miliona evra i to nisu male pare – kaže Vučićević ističući da je grad prepun bilborda sa njegovim likom, kao i video spotova na društvenim mrežama i Jutjubu.

- Ne možete da pogledate crtani film, a da ne iskoči Vuk Jeremić. Vučić, koji po zakonu ima više para, tek sada počinje sa kampanjom. Kada pitate Jerimića otkud mu toliki novac, odogovor je uvek isti, a to je da ga finansiraju domaći biznismeni i simpatizeri - kaže glavni urednik Informera i dodaje:

- Postoji i istraživanje koje kaže da je on ima firmu gde je dobio više od 330.000 dolara donacija, a na svoj privatni račun dobio je oko 200.000 dolara. Onda je on sav taj novac uplatio na račun svoje supruge u Americi. Prvo pitanje je ko, kako, i zašto uplaćuje Jeremiću novac više od pet miliona evra!

Šta je sve Vučićević rekao tokom gostovanja na TV Pink, pogledajte na ovom snimku:

2017 © - Informer.rs