UJAK PEDOFIL IZ VELIKE PLANE! Skinuo se pred sestričinom (10) i rekao: "ZNAŠ LI ŠTA SAD SLEDI?"
Policija je u Velikoj Plani u petak uhapsila Z. A. (33), osumnjičenog da je pokušao da siluje svoju sestričinu (10) u svojoj kući! Pedofil je skinuo gaće pred devojčicom i hladnokrvno rekao: "Je l' znaš šta sad sledi?", ali je nesrećno dete uspelo da pobegne od pomahnitalog ujaka!
Informer.rs 20. 03. 2017. 13:01
Informer

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Z. A. je u petak namamio sestričinu u svoju kuću, obećavajući joj da će se igrati s njegovim psom.

Bolesno
Pedofil je rekao sestri da je sa njenom ćerkom hteo da zasnuje porodicu

- Kad je skinuo gaće pred devojčicom i preteći je upitao da li zna šta sad sledi, ona se uplašila i molila ujaka da je ostavi na miru. Rekla mu je da ima telefon kod sebe i zapretila da će zvati policiju. Nekako je potom iskoristila zbunjenost svog ujaka i uspela je plačući da istrči iz kuće. Odmah je otišla kod majke i bake i sve im ispričala. Z. A. je ubrzo uhapšen i priznao je policajcima da se skinuo go pred sestričinom - priča naš izvor.

Devojčicina majka je kazala policajcima da je njen brat bolestan i da je i njoj priznao da je pokušao da obljubi njenu ćerku.

- Ona je, međutim, kazala i da njen brat nikad ranije nije napastvovao njenu ćerku. Kad ga je upitala zašto je to sad uradio, on joj je navodno rekao da je sa sestričinom hteo da zasnuje porodicu i da je to potpuno normalno - kazao je naš izvor.

Osumnjičeni Z. A. je proteklog vikenda izveden pred nadležnog tužioca radi saslušanja. On se tereti za obljubu deteta u pokušaju, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

2017 © - Informer.rs