NADA TOPČAGIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA KOLEGE: Žiri 'Zvezda Granda' promoviše samo sebe, BRIGA IH ZA TAKMIČARE!
Nada Topčagić smatra da Jelena Karleuša, Viki Miljković i Aca Lukas prave sopstveni rijaliti-šou umesto da ocenjuju pevače
informer 20. 03. 2017. 22:26
informer

Nada Topčagić je optužila članove žirija "Zvezda Granda" da je njihov jedini cilj u ovoj emisiji lična promocija, a ne da ocenjuju takmičare! Pevačica smatra da njene kolege više i ne gledaju niti slušaju kandidate, već samo razmišljaju kako sebe da stave u prvi plan.

U drugom planu

Nada je u poslednjoj emisiji bila tajanstveni član žirija, pa je ozbiljno isprozivala pevače koji tu sede svake subote, a sada joj je krivo što nije bila i oštrija prema njima.

- Žao mi je što ih nisam više potkačila, jer je očito da promovišu samo sebe, a da su kandidati u drugom planu - kaže na početku razgovora Nada za Informer i nastavlja:

Glas, ne stas
Alo, Jelena, pusti stajlinge, ne interesuje me kako ko izgleda. Bitno je kako peva
Nada Topčagić

- Svi koriste pojavljivanje u "Zvezdama Granda" za sopstveni marketing. Mnogi od njih ne bi ni postojali u javnosti da se nisu pojavili u ovom muzičkom programu. Svi sem Ace Lukasa i Marije Šerifović su bili medijski mrtvi pre ovog takmičenja.

Nadu je najviše pogodilo što su mladi takmičari ti koji ispaštaju.

- Najmanje dolaze do izražaja pevači, jer ovo je isključivo rijaliti za članove žirija. Oni su tu u prvom planu. Pa ja sam bila tamo i ne znam ko je od takmičara šta pevao. To nije fer - kaže Topčagićeva.

Dižu noge na sto

Folk pevačica se osvrnula i na ponašanje pojedinih članova žirija prema kandidatima.

- To što vređaju takmičare i dižu noge na sto rade zbog čiste gledanosti. Došlo mi je da kažem: "Alo, Jelena, pusti stajlinge, ne interesuje me kako ko izgleda. Bitno je kako peva, makar bio u odeći sa njive." Sve se srozalo, kriterijumi... Ma ovo je propast - smatra Nada.

Izludela žiri, Lukas je psovao

informer

Nada je u subotu uveče napravila opštu pometnju u "Zvezdama Granda". Sakrivena u ulozi "tajanstvenog člana žirija", ona je oplela po pevačima koji su sedeli u studiju. Rekla je da Viki ne zna dobro da peva, pa su se u raspravu umešali Karleuša i Lukas. Aca je u jednom trenutku skroz "pukao" i Nadu pred kamerama nazvao bolidom, moronom i idiotom.


 

2017 © - Informer.rs