(VIDEO) SKANDAL NAD SKANDALIMA! Američki ambasador Kajl Skot nazvao Informer OLOŠEM!
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot napravio je danas nezapamćeni incident na fakultetu Union i brutalno pogazio sve što se naziva demokratijom i slobodom medija!
Informer.rs 18. 05. 2017. 15:12
Informer

Na predavanju "Srbija i Sjedinjene Američke Države - saradnja i perspektive" na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost u Beogradu on je, bez ikakvih argumenata, Informer nazvao oložem i lažljivim novinama?! 

Naime, na kraju izlaganja, u delu predviđenom za novinarska pitanja, na pitanje Informera kako komentariše priču koju smo objavili u današnjem izdanju da EU planira da stopira, odnosno oteža pristupne pregovore Srbiji jer se pojedinim članicama ne dopada način na koji Vučić vodi Srbiju, i da mu posebno zameraju novinarske slobode, Skot je doslovno odgovorio:

- To neće biti jedina laž koju sam čitao  u Informeru, a verovatno neće biti ni zadnja. Ima informacija i takozvanih informacija na bazi izvora o kojima ja nemam pojma šta su. Informer je jedan najobičniji - ološ! Kako kaže vaš premijer - rekao je, verovali ili ne, ambasador SAD u Srbiji!

Informer


Evo kako je tekao dijalog između Skota i novinarke Informera:

Skot: Da li ste vi iz Informera?
Informer: Da... Dobar dan..
Skot: To neće biti jedina laž koju sam čitao  u Informeru, a verovatno neće biti ni zadnja. Ima informacija i takozvanih informacija na bazi izvora o kojima ja nemam pojma šta su. Informer je jedan najobičniji - ološ! Kako kaže vaš premijer.
Informer: Pa šta nam je sa slobodom medija i demokratijom? Kako ambasador da kaže ološ?
Skot: Ima slobodnih medija ali mediji bi trebalo da budu bazirani na činjenicama a Informer ja ne vidim činjenice već samo vidim laži. Hvala lepo. Prijatno
Informer: Hvala i vama na uvredama.

EVO AUDIO SNIMKA SA SKANDALOZNOM IZJAVOM SKOTA:

POGLEDAJTE I VIDEO SNIMAK OVOG NEZAPAMĆENOG SKANDALA:

2017 © - Informer.rs