(FOTO) LIDER NOVE STRANKE BRUKA SRBIJU! Rističević tvrdi: PIJANI ŽIVKOVIĆ SE BLAMIRAO U SKUPŠTINI pred važnim gostima iz Kine!
Lider Nove stranke Zoran Živković juče je u vidno alkoholisanom stanju došao u Skupštinu Srbije i blamirao se pred zvaničnom delegacijom Svekineskog narodnog kongresa koja je bila u poseti našem Parlamentu, tvrdi lider Narodne seljačke stranke Marijan Rističević!
Informer 17. 07. 2017. 14:17
printscreen

Prema njegovim rečima, Živković se sve vreme nedolično ponašao i pravio scene pred visokim zvaničnicima Kine, pa je bilo i više nego očigledno da se ''nacvrcao od ranog jutra'':

- Zoran Živković prvo nije želeo da ustane nakon što je predsednik Kineskog kongresa završio svoj govor, zatim je počeo karikaturalno da lupa dlanovima, očigledno se podsmevajući gostima i onima koji su im aplaudirali! Tu se njegov performans ne završava. Okrenuo je leđa kineskoj delegaciji i mrtav jladan napustio salu. Očigledno je bio pijan! - objašnjava Rističević, ističući da je Živkovićevo čudno ponašanje bilo toliko upadljivo da su ga komentarisali skoro svi poslanici!

printscreen
2017 © - Informer.rs