DAVID I ALEKSANDRA ZAKAZALI VENČANJE! Učvrstili vezu posle izlaska iz vile Parova!
Aleksandra Subotić i David Dragojević zakazali su dan kada će izgovoriti sudbonosno "da".
kurir/informer.rs 09. 08. 2017. 22:47
printscreen

Golupčići iz Parova planiraju da se venčaju u Davidovom rodnom Veterniku 31. decembra, što je njegova draga s oduševljenjem prihvatila.

- Aleksandra i David su se na odmoru dogovorili o venčanju. David je izrazio želju da se venčaju u njegovom rodnom Veterniku, a Aleksandra je pristala. Odabrali su Davidov omiljeni restoran i već su kontaktirali s vlasnikom, a o detaljima će se uskoro dogovoriti. Ovaj period posle izlaska iz vile Parova im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom - potom. Iako David malu Magdalenu, koju je Aleksandra dobila u vanbračnoj vezi sa osuđenikom Aleksandrom Čubarkapom, voli i brine o njoj, on hoće i svoje dete - rekao je izvor.

Rano je da rijaliti zvezde sastavljaju spisak gostiju, ali definitivno znaju koga ne žele na svom venčanju.

- Normalno je da Dejan bude tu kad mu se brat bude ženio, ali pobednici Parova je zabranjeno. Aleksandra je čak i htela da je pozove da ne bi njen dever bio u neprijatnoj situaciji, ali David je izričito rekao da njoj nije mesto tu. E sad, da li će Dejan doći bez nje, tek ćemo videti - završio je izvor.

2017 © - Informer.rs