VIDEOTON DO POBEDE U 96. MINUTU! Lazović iz poklonjenog penala doneo trijumf!
Fudbaleri Videotona golom Danka Lazovića iz poklonjenog penala u 96. minutu pobedili su Debrecin na svom terenu pred put za Beograd na okršaj sa Partizanom - 1:0
informer.rs 12. 08. 2017. 22:29
AP/Photo

Igrao se 94. minut kada je Ezekil Henti pao u šesnaestercu Debrecina, a sudija je pokazao na belu tačku, iako nikakvog prekršaja nije bilo. Danko Lazović je pogodio i doneo pobedu Videotonu - 1:0.

Nije tim Marka Nikolića oduševio igrom protiv pretposlednjeg tima na tabeli mađarskog prvenstva. Štaviše, Debrecin je u prvom poluvremenu bio bolji rival, ali njegovi igrači nikako nisu uspevali da upute dobar završni pas za šansu, kada bi dolazili do šesnaesterca.

Videoton se razigrao u nastavku, promašio je nekoliko dobrih prilika, dve najbolje Danko Lazović iz stopostotnih situacija, ali se iskupio u poslednjem minutu, kada je bio precizan sa bele tačke.

Drugi srpski napadač Marko Šćepović nije igrao zbog povrede i po rečima mađarskog tv komentatora, neizvesno je da li će igrati protiv Partizana u četvrtak.

Videoton je igrao u sastavu: Kovačik, Nego, Juhaš, Fiola, Stopira, Varga (od 59. Marić), Suljić, Patkai (od 90. Gereši), Hadžić, Henti, Lazović.

2017 © - Informer.rs