(VIDEO) ZORAN SE U ZADRUZI prisetio svih detalja UBISTVA SVOJE ŽENE!
Zoran Marjanović povukao se sinoć iz sobe u kojoj je boravio sa svim učesnicima Zadruge i zajedno sa Lepim Mićom otišao u posebnu sobu u kojoj je krenuo da se poverava svom prijatelju i počeo da priča sve detalje ubistva njegove supruge
pink.rs/informer.rs 13. 09. 2017. 07:23
Printscreen TV Pink

Mića ga je pomno slušao dok je Zoran pričao kako se i šta dogodilo, a ono što je dirnulo pevača jeste trenutak kada je Marjanović ispričao kako je Jana reagovala kada su saznali da je Jelena mrtva:

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao.

printscreen

- Morao sam da joj objasnim da je njoj tamo bolje. Pričao sam joj da ona tamo ima sve što joj je potrebno. Nije mi bilo lako. Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući koja bila utučena tih dana - pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da se izdigne poput Feniksa.

- Sada kada sedim ovde i slušam ljude koji pričaju da imaju neke probleme, a nisu ni svesni da nemaju probleme. Koliko je bitno samo da vam je porodica živa i zdrava i da ste svi zajedno - rekao je Marjanović s tugom u glasu.

Kompletnu ispovest Zorana Marjanovića pogledajte u video snimku:

2017 © - Informer.rs