(VIDEO) ZADRUGARI ŠOKIRANI: Ovako nešto nijedan Vođa nije uradio, pa šta mu bi
Nakon prvog pisma koje je zadrugarima poslala Dijana Hazirović u kom je pisalo da je ovonedeljni Vođa Marko Janjušević, prvi Janjušev zadatak bio je raspodela nedeljnog budžeta, a ta aktivnost uglavnom izazove opštu pometnju kod svih učesnika rijalitija "Zadruga"
alo.rs/Informer.rs 13. 11. 2017. 16:42
Screenshot (YouTube)

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će na osnovu zasluga iz prošle nedelje odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. S obzirom na to da ste u toku prethodne nedelje svi kažnjeni sa po 500 dinara, budžet je za toliko smanjen. 10 zadrugara treba da dobije 3.500 din, 10 zadrugara 2.500, i 11 zadrugara treba da dobije 1.500 dinara. Zorana je kažnjena sa smanjenjem budžeta od 1.000 dinara, pa je dužna da odmah nakon raspodele ovaj novac odnese u sanduče - pročitao je Janjuš pismo.

(FOTO) SADA JE STVARNO PRETERAO: Lepi Mića leti iz Zadruge?!

- Ima li neko da duguje dosta novca? Ja ću uzeti najmanji budžet, imam neke pare, tako da ću ja uzeti najmanji - dodao je Janjuš.

Novi Veliki vođa nije mogao da se raspravlja sa nezadovoljnim cimerima, te se odrekao svog budžeta i pomogao onima sa najmanje novca.

- Ja ću pare pozajmiti svima kojima bude trebalo, eto. I tebi ću za šišanje dati kada ti bude trebalo 1.500 dinara. Ja ću mojih 1.500 dinara podeliti, tako da znate. Svi koji ste dobili 1.500 dobićete od mene po 500 - rekao je Janjuš Jeleni Golubović i ostalim učesnicima.

2017 © - Informer.rs