POŠALJITE NEKOGA ODMAH! TREBA LI DA NAS POBIJU SVE?! Zmajevačka 26, Žarkovo... JEZIVE REČI ODJEKIVALE SUDNICOM!
Najpoznatije suđenje za ubistvo provalnika, koje je izazvalo velike polemike u javnosti poslednjih godina, nastavljeno je danas
telegraf.rs/Informer.rs 14. 11. 2017. 14:45
public

- Žena je stavila dete da spava i otišla u spavaću sobu, a ja ubrzo za njom. Ona je izašla iz sobe i brzo se vratila, šapućući da nam je u stanu provalnik. Prestrašio sam se i izašao iz sobe - ovim rečima je svoju odbranu započinjao Saško Bogeski, koji je u maju 2013. godine usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u Zmajevačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo. Danas je rekao da ostaje pri njoj, da ne menja iskaz.

Suđenje je počelo jutros, a Bogeski je rekao da ostaje pri ranijim izjavama.

Njegov advokat Zoran Agatonović se protivio izvođenju dokaza, jer smatra da uzimanje podnokatnog sadržaja u noći ubistva nije pravovremeno izvršeno i da nije ni utvrđeno da li je Bogeski pre uzimanja DNK išao u WC ili prao ruke!

CIRKUS NA ROČIŠTU SAŠKU BOGESKOM: Oprečne izjave svedoka o ubistvu razbojnika!

U sudnici su puštena i dva audio-snimka na kojima se čuje kako Saškova supruga Ira poziva policiju da prijavi provalnika.

Na prvom ona poziva i kaže da sumnja da neko provaljuje u stan i da se to ranije dešavalo.

- Pa dobro je l' šaljete nekog? Je l' treba da nas pobiju sve? Pošaljite nekoga odmah. Zmajevačka 26, Žarkovo - čuje se njen glas na drugom snimku.

Nakon toga u sudnici je nastao tajac.

POČELO SUĐENJE BOGESKOM: Nož sam na provalnika potegao u samoodbrani!

Saško se vidno uznemirio kada je čuo snimke pošto se prisetio kobne noći.

- Otišao sam do kuhinje i uzeo nož kako bih zaštitio porodicu i sebe. Video sam kako ka mojoj glavi ide nešto oštro. Tada sam počeo da mlatim i nožem i rukama. Branio sam sebe i svoju porodicu - izjavio je svojevremeno Bogeski, opisujući nemili događaj, kojeg se danas podsetio.

Završne reči planirane su za 26. decembar u 10 sati.

2017 © - Informer.rs