BLAGO SELEKTORU "ORLOVA"! Krstajić: Ko god bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke!
Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić zadvoljan je ostvarenim rezultatima protiv Kine (2:0) i Južne Koreje (1:1) te kaže da je turneja po Aziji uspela, pošto je državni tim dobio još šest, sedam fudbalera na koje može da računa
informer.rs 14. 11. 2017. 17:52
fss
 

Fudbaleri Srbije odigrali su danas u prijateljskoj utakmici u Ulsanu protiv Južne Koreje 1:1, dok je četiri dana ranije pobedjena Kina sa 2:0.

- Cilj turneje je bio da se mladi igrači ubace u vatru, da vidimo da li imaju kvalitet koji su i potvrdili. Svi oni su otvorili novu temu koja se tiče spiska putnika za Svetsko prvenstvo. Ova turneja je uspela, Srbija je dobila još šest, sedam igrača na koje može da računa u budućnosti. Ko god bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke da izabere tim - rekao je Krstajić za sajt FSS.

Česitke Đoroviću

Mladen Krstajić je prokomentarisao i pobedu mlade fudbalske reprezentacije u Jerevanu (1:0), u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Pet od pet je veliki uspeh. Mogu samo da čestitam kolegi Goranu Đoroviću koji je bio i omalovažavan, a pokazao je da je pravi čovek na pravom mestu - rekao je Krstajić.

On je rekao da je njegova ekipa ušla dobro pripremljena u utakmicu i da je veoma ponosan na igrače i da "srećni i ponosni možemo da se vratimo sa turneje".

- Momci su pokazali da su dobra grupa i pored napornog puta, malo vremena za aklimatizaciju, pokazali su ozbiljnost i veliku profesionalnost na terenu i van njega. Stariji igrači su prihvatili mladje, osetila se pozitivna atmosfera i na terenu, tako da je pozitivan rezultat koji smo ostvarili kruna takve atmosfere -  naveo je Krstajić.

Krstajić je dodao da mu je drago zbog jubileja kapitena Branislava Ivanovića, koji je danas odigrao 100. utakmicu za državni tim.


"ORLOVI" NEPORAŽENI IZ AZIJE! Dmitrović sačuvao Srbiji remi protiv Južne Koreje!

2017 © - Informer.rs