BAKIR RASKRINKAN USRED SARAJEVA! Laž je Izetbegovićevo stalno agregatno stanje!
Staru narodnu izreku da jedna laž smenjuje drugu i tako u nedogled, potvrdio je ovih dana član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji radi upravo to - ide iz jedne laži u drugu. Ovog puta posle skandaloznog intervjua za Dojče Vele u kome se grubo mešao u unutrašnje stvari Srbije, Alijin mali je kao običan lažov raskrinkan usred "svog" Sarajeva
Informer/avaz.ba 14. 11. 2017. 18:37
oslobođenje
ZAPETLJAN SE U SOPSTVENIM LAŽIMA: Bakir Izetbegović

Na Bakirovu ratnohuškačku kampanju koja bi slobodno mogla da se nazove "Lažem jer ne znam drugačije", reagovao je Savez za bolju budućnost BiH saopštenjem koje u celosti prenosimo. 

"Povodom saopštenja SDA da se SBB (Savez za bolju budućnost BiH) mora povući sa 1.000 pozicija i da mora ostati u vlasti, Pres-centar SBB-a saopštava:

- Neka Izetbegović, koji je zavadio sopstvenu stranku, Bošnjake, koaliciju i celi region, javno objavi tih nepostojećih 1.000 pozicija sa imenima i prezimenima navodnih članova SBB-a. To je arsenal njegovih kontinuiranih laži, počev od navodnih 100.000 novih radnih mesta, laganja o žrtvama genocida ili, čak, dosnimavanja intervjua njegove supruge, u cilju varanja naroda i glasača.

VUČIĆ O PROVOKACIJI IZETBEGOVIĆA: Da sam ja rekao da ću priznati nezavisnost RS - ZAVRŠIO BIH U HAGU!

Zato bi možda najbolje bilo da i DW (Dojče Vele) ponovo snimi intervju sa Bakirom!

Takođe on je zadnja osoba koja može da naređuje SBB-u, iz prostog razloga što to nije u stanju da uradi ni u sopstvenoj kući. Uostalom, on je sam priznao kako je SBB bio i iznimno velikodušan u prepuštanju pozicija SDA, ali, po običaju, laž je njegovo agregatno stanje. Podaci govore da SBB ima ukupno manje pozicija nego SDA, na primer, samo direktora osnovnih škola u Federaciji, a  šta je sa desetak hiljada drugih njenih pozicija u svim sferama.

MONTGOMERI: Bakirova izjava je opasna provokacija - međunarodna zajednica mora da reaguje!

Prigovor SDA da se Radončić (predsednik SBB) fiktivno razveo da bi mogao da bude ministar bezbednosti i da bi izbegao sukob interesa, najbolje demantuje bračni par Izetbegović. Njima ne smeta što su supružnici i što mogu biti član Predsedništva BiH i svemoćna direktorka KCUS iz Sarajeva, koja okreće stotine miliona narodnog novca i na vrlo neodgovoran način upravlja životima lekara i građana, saopšteno je iz Pres-centra SBB-a.

BAKIR PLJUNUO PA POLIZAO: Nije najavio da će BiH da prizna Kosovo, nego je rekao" da se nada priznanju"?!

POPOVIĆ: Bakir je samo delić plana za slom suverene politike Srbije!

(VIDEO) STEFANOVIĆ ZA TV PINK: Izetbegović smišljeno pravi HAOS U REGIONU, bolje mu je da pogleda u SVOJE DVORIŠTE!

2017 © - Informer.rs