(FOTO) MAFIJA UDARA NA PORODICU VUČIĆ: Otkrivamo reketaški plan za izazivanje haosa u Srbiji!
Urednik KRIK-a Stevan Dojčinović sa osuđivanim narko-dilerom Vojislavom Jenićem i Amerikancem Endruom Salivenom sprema lažnu aferu o nekretninama porodice premijera! Procenili su da je Vučić najosetljiviji na roditelje, brata i decu, pa će narednih dana iz sve snage udariti po njima!
Informer 17. 03. 2016. 20:30
informer
ZAVERENICI SLIKANI U CENTRU BEOGRADA Dojčinović (levo) dobija informacije od osuđivanog narko dilera Jenića

Stevan Dojčinović, urednik KRIK-a, samozvane novinarske mreže za istraživanje kriminala i korupcije, u saradnji sa narko-dilerima, kriminalcima, korumpiranim policajcima, ali i agentima pojedinih stranih službi priprema dosad najprljaviji udarac na premijera Aleksandra Vučića i državu, otkriva Informer!

(VIDEO) ODGOVOR INFORMERA: POZIV NUNS na bojkot je ČIST FAŠIZAM!

Dojčinović planira da ovih dana objavi lažnu aferu kojom će pokušati da optuži predsednika Vlade Srbije da je, preko članova svoje porodice, vlasnik milionski vrednih nekretnina u Beogradu! Kako saznajemo, već je spreman i naslov za serijal tekstova i on glasi: "Premijer Vučić ima hiljadu kvadrata stanova"!

Traži prljavštine!

Izvor Informera, inače blizak saradnik Stevana Dojčinovića, kaže da plan KRIK-a jeste da Vučića napadnu tvrdnjama da su njegov otac Anđelko, majka Angelina i brat Andrej na sumnjiv način stekli nekretnine.

Cilj: Naterati Vučića da
za premijera predloži nekog drugog!

Obavešteni sagovornici našeg lista kažu da je Vučićeva porodica kao meta za napad izabrana pošto je prethodno urađena detaljna procena i analiza ličnosti premijera.

- Procenili su da je Vučić najosetljiviji na roditelje, brata i decu, pa će narednih dana iz sve snage udariti po njima! Ideja jeste da ga do kraja izborne kampanje potpuno izbace iz takta i nateraju da ovako ili onako odustane od daljeg vođenja Vlade. Iz nekog razloga i Dojčinović i Saliven veruju da će Vučić, ako ga dovoljno pritisnu, da odustane i da za premijera predloži nekog drugog. A to bi bio početak kraja vlasti SNS - prenosi izvor Informera iz KRIK-a.

- Stevan već izvesno vreme insistira da kako znamo i umemo iskopamo prljavštine o porodici Vučić. Kad god pokušamo da mu kažemo da stvari ne stoje onako kako je on zamislio, on besni i traži da mu donesemo "rezultate"! Pre nekoliko dana ja sam mu rekao da su jedan od stanova koje istražujemo Vučićevi roditelji prodali još pre 21 godinu, a on je dobio strašan napad besa! Vikao je: Hoćeš li ti da primiš platu ili nećeš?! Šta ima veze da li je prodao?! Priča mora da bude završena! - prenosi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, KRIK će svojim tekstovima pokušati da u javnosti dokaže kako je porodica Vučić nezakonito stekla imovinu, odnosno da nemaju poreklo novca za nekretnine koje poseduju.

ISTINA O 'ISTRAŽIVAČKOM' NOVINARSTVU: Ovaj osuđivani NARKO-DILER uređuje tzv. nezavisne medije!

- To je zadatak koji mora da se ispuni, bez obzira na činjenice. Dojčinovića i njegove nalogodavce činjenice zanimaju samo kad im idu u prilog, sve ostalo ignorišu. Tako ih ne zanima to što su Vučići stan na Slaviji u Beogradu stekli pre više od 20 godina, i to tako što su za njega dali stan na Novom Beogradu i doplatili izvesnu sumu novca. Ne zanima ih ni to što je plac u Jajincima na kojem je Anđelko Vučić napravio porodičnu kuću kupljen pre nego što je njegov sin Aleksandar došao na bilo kakvu važnu poziciju u državi - prenosi izvor Informera.

Kreiranje "dokaza"

Novinari Informera dobili su prethodnih dana u Republičkom geodetskom zavodu potvrdu informacije da je Dojčinovićev zamenik izvesni Pavle Petrović početkom februara zatražio da mu se dostave podaci o vlasništvu nad pet stanova, od kojih dva uopšte nisu u vlasništvu članova porodice Vučić!?! Sagovornik iz KRIK-a kaže da ovaj zahtev treba da bude objavljen kao "dokaz" da Vučić krije nekretnine.

Vučić od 2012. stekao stan od 30 kvadrata

Premijer Vučić nije juče hteo da komentariše naša saznanja. U njegovom kabinetu nam je nezvanično rečeno da je on od 2012. godine do danas stekao garsonjeru od 30 kvadrata.
- To je jedina promena u imovini predsednika Vlade - rekli su nam juče u Nemanjinoj 11.

- Namerno su u zahtevu navedene i adrese dva stana za koja se zna da nisu u vlasništvu Vučića. Zašto je to urađeno? Pa da bi Dojčinović posle mogao u javnosti da maše tim papirom i tako dokazuje da premijer krije pet stanova! - objašnjava naš sagovornik.

Novinarska narko-veza

Kako saznajemo, Stevan Dojčinović najveći broj informacija o navodnim Vučićevim nekretninama dobija od osuđivanog narko-dilera Vojislava Jenića! Informer je ekskluzivno došao do fotografije na kojoj se vide Dojčinović i Jenić kako razmenjuju informacije tokom šetnje u centru Beograda.

ON PRAVI HAOS I LANSIRA AFERE Ovo je Amerikanac koji vodi specijalni rat protiv Srbije!

Jenić je, tvrde upućeni, posrednik koji Dojčinoviću prenosi informacije od smenjenog policijskog generala Rodoljuba Roćka Milovića. O vezi njih trojice Informer, takođe, poseduje čvrste dokaze!

Dojčinović: Istina je...

Urednik KRIK Stevan Dojčinović juče je na Tviteru potvrdio naša saznanja:
- Istina je da istražujemo imovinu premijera i drugih funkcionera, što je legitimna tema u svakoj zemlji. Pitanje je otkud Vučićeviću informacije šta i koga mi istražujemo!
Smenjeni policijski general Rodoljub Milović kaže za Informer da su sve to "budalaštine" koje ne želi da komentariše.

- Pored Dojčinovića, Jenića i Milovića u ovoj akciji učestvuje i Amerikanac Endru Saliven, šef OCCRP u Sarajevu (novinarska mreža za istraživanje organizovanog kriminala i korupcije). Salivenu se šalje sve na odobrenje, on lično koordinira ovim napadom na premijera Srbije! - potvrđuje naš sagovornik iz KRIK.

P.S. NE PROPUSTITE! SUTRA: Veze Stevana Dojčinovića sa stranim špijunima i srpsko-hrvatskim sadomazohistima!

2017 © - Informer.rs