• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

03.02.2023

16:10

ANA GA SE PLAŠI, ZVEZDAN ĆE BITI NASILAN AKO NE BUDE PO NJEGOVOM! Jezive tvrdnje drugarice Ćurčićeve, otkriveni detalji iz njihovog zajedničkog života!

Printscreen, E-Stock

Rijaliti

ANA GA SE PLAŠI, ZVEZDAN ĆE BITI NASILAN AKO NE BUDE PO NJEGOVOM! Jezive tvrdnje drugarice Ćurčićeve, otkriveni detalji iz njihovog zajedničkog života!

Podeli vest

Milena Kačavenda, najbolja prijateljica zadrugarke Ane Ćurčić koju je javno prevario i ostavio njen nevenčani suprug Zvezdan Slavnić, iznela je šokantne detalje iz njihovog života, čijim je dramama svedočila i pomagala koliko je mogla.

Milena, kao i većina gledalaca, premećuje da je kod Ane prisutan strah kada počne da se raspravlja sa Zvezdanom.

Foto: printscreen

Ana se suočila sa Zvezdanom i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić...

- Ja sam Anina najbolja drugarica 30 godina, a ne kuma, kako su neki naveli. Poznajem je odlično, sve vreme pratim rijaliti i dešavanja. Kod nje ima straha, videli ste Zvezdanovo jezivo ponašanje koje je ipak savršeno kontrolisao - plane pa se se dozove pameti, i tako u krug. Svestan je da ako mu popuste kočnice leti iz rijalitija bez para, a nema gde, pošto je živeo u Aninom stanu, a tamo ne može da se vrati. Kod Moke nema gde, mama nema stan - rekla je Milena i izrazila sumnju da će se par pomiriti:

- Ana ga drži pod kontrolom, smiruje ga, želi mir, prvenstveno zbog sebe. Ana sve doživljava emotivno, sve te godine joj sigurno prolaze kroz glavu, pa ga nekad i teši, ali, iako neki spekulišu, od pomirenja nema ništa, to je sigurno.

Ovih dana procurile su priče da se Ana i ranije s razlogom plašila za svoj život zbog Zvezdanovog nasilja, a Milena kaže da je njoj ponašanje Slavnića sasvim jasno.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zvezdan je u naletu besa proleteo kroz staklena vrata - bez ogrebotine...

- Kad krene da skida majcu, da se presvlači, pa kad je proleteo kroz vrata, ona ide da skuplja kašike, noževe jer on ima momente kad hoće da kao naudi sebi ili njoj. Videli ste svi kad je navodno hteo da sebi prereže vene ili da se izbode, uzeo je tup nož, obrisao ga od paštete koju je jeo i onda kao pokušao da se izbode. Ma, važi. Njemu je najveća želja da Ana što pre izađe iz rijalitija jer se plaši šta će ona sve reći, boji se da ga ne ogoli u potpunosti. Ana, kada spušta loptu, radi to jer ga se plaši. Jedan od njenih uslova je bio da obezbeđenje uvek bude u blizini kada oni imaju neku komunikaciju. Sve vam je jasno zašto. Ja samo čekam da ona progovori da bih mogla da iznesem sve što znam. Ako Ana bude otkrila sve, biće srče do kolena. 

Na pitanje da li je tačno da je Zvezdan Anu tukao ranije, pošto se oboje ponašaju kao da jeste, Milena kaže:

Foto: Foto:Miloš Rafailović, T.M.

Milena smatra da Zvezdan ucenjuje Anu, između ostalog, samopovređivanjem...

- Ana je na ulasku dala šlagvort novinarima da istraže sve to. Ja se ne bih zaletala na tu temu dok ona ne progovori, a ima tu dosta toga. Mislim da čeka momenat da bude ugrožena. On se u neku ruku osvestio, shvatio je da je sve srušio, ali će primeniti nasilje ako ne bude po njegovom, to sigurno. Kvazisamopovređivanjem kanališe bes. On je glumac za jeftine pornografske filmove žnj produkcije. Između redova preti Ani da će zbog nje da završi u bolnici ili zatvoru. Bolnicu spominje pošto je imao operaciju, stent mu je ugraden, a operisao je i srčanu aortu, s kojom je imao problem od rođenja. Što se tiče zatvora, on odlično zna da je imala prilike da ga pošalje tamo da je htela, ali nije.

Milena ističe da je postojao jedan period kada je Ana verovala da Zvezdan zaista želi da se promeni. Tada se odselio u Švajcarsku da radi gde je ubrzo bio i uhapšen.

Foto: Printscreen, E-Stock

Zvezdan je otišao u Švajcarsku u kojoj je opet pljačkao...

- On u kući apsolutno ništa nije doprinosio. Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi. Pa to je mogao i ovde. Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu sa glave. Stavio čarapu na glavu, uleteo sa pištoljem, i kad je izašao, 22 metra dalje je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten posle četiri. Kad čujem u rijalitiju da ovi što ga se plaše pričaju kako cene njegov lik i delo?! Koji, bre lik idelo? Ubio dečka i otišao u pljačku!

Milena otkriva i da je Zvezdan majku pre Zadruge smestio u starački dom, a da je pre toga Ana godinama brinula o njoj.

- Ona je čuvala njegovu majku dok je bio u zatvoru. Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. O svemu je Ana brinula. Kad je ušao u rijaliti ona je plaćala taj dom. Kad se sve ovo izdešavalo, kontaktirala je produkciju koja je preuzela brigu oko tih mesečnih obaveza.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija