• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.02.2023

18:34

JEZIVE SCENE, STAKLO LETELO NA SVE STRANE! Ana zapretila Zvezdanu, on napravio LOM!

Printscreen

Rijaliti

JEZIVE SCENE, STAKLO LETELO NA SVE STRANE! Ana zapretila Zvezdanu, on napravio LOM!

Podeli vest

Zadrugari i bivši bračni partneri, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić, žestoko su se sukobili tokom emisije "Gledanje snimaka", kada je Slavnić napravio lom zbog njegovi

Zvezdan Slavnić je u emisiji "Gledanje snimaka" istakao da mu nise jasne reakcije Ane Ćurčić, jer se izjašnjava da ne želi da bude sa njim, a njemu to izgleda drugačije.

Foto: Printscreen

Ana se slomila nakon klipa u kojem je videla da ju je Zvezdan slagao

- Gospodin manipulator 1 i gospođa maninupulatorka 2. Ti, čoveče, znaš šta pričaš. Ja ovo gledam pet meseci. Pi*ko jedna. Ovo si ti, ovo je tvoja srž. Mogla sam da budem sa ozbiljnijim frajerima nego što jesi. Ti se tako igraš sa ljudskim srcem. Dabogda bio sa ovom osobom do kraja života. Gde je tebi pamet? Pusti me da odbolujem tebe. Stidi se sebe, svega što si. Sve si pos*ao i pop*šao. Ti si mene tako prodao. Prodao si veru za večeru, druže moj. Radi, živi, ne obaziri se na Anu, da ispoštuješ mene. Volim te, kažem ti ponosno i glasno, srce ne može da bira. Sa slomljenim srcem te volim, p*čko jedna - rekla je Ana kroz suze, a zatim se obratila svim prisutnima i objasnila zašto ju je klip povredio.

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić je pobesneo zbog Aninog stava

Međutim, Zvezdan se pravio da mu nije jasno zašto je Ćurčićeva reagovala na video u kojem je Anđeli rekao da je "možda hteo dete", pa ju je prekinuo usred izlaganja i upao u raspravu sa njom.

U jednom trenutku, Ana mu je rekla ono o čemu je dugo ćutala:

Smešan si... Još mi jednom uputi takav ton... Ja nisam sama! Ti ne smeš meni nikada više da kažeš jednu reč - odbrusila je Ana, zbog čega je Zvezdan dodatno pobesneo:

Šta nisi sama? - pitao je Zvezdan besno, a ona je odgovorila:

- Imam ko će da me odbrani i da stane pored mene. Vodi računa kako sa mnom pričaš, doći će trenutak da tebi neko zavrne uši. Da, da. A zavrnuće ti opasno uši - odbrusila mu je Ana.

Foto: Printscreen

Zvezdan je poludeo kada mu je Ana rekla da nije sama!

Slavnić je nakon ove izjave zaćutao, uneo joj se u lice, a kada je video da nije ustuknula ni centimetar uzeo je staklenu šolju i razbio je u paramparčad!

Obezbeđenje je odmah uletelo, a kako je izgledala ova scena, možete pogledati u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija