• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

05.02.2023

12:30

NAKON SPONTANOG POBAČAJA I NEUSPELE TRUDNOĆE PEVAČICA RODILA ĆERKU! Sada je opet trudna, pa progovorila o imenu koje planira za sina!

printscreen

Rijaliti

NAKON SPONTANOG POBAČAJA I NEUSPELE TRUDNOĆE PEVAČICA RODILA ĆERKU! Sada je opet trudna, pa progovorila o imenu koje planira za sina!

Podeli vest

Marija Mikić samo mesec i po dana nakon što je rodila ćerku Đurđu, saznala je da je ponovo u drugom stanju.

Zbog toga je sa svojim izabranikom Jovanom Pantićem morala drugi put da odloži venčanje.

 Marija je sada progovorila o imenu za dečaka i istakala da će nakon tog porođaja pauzirati za treće dete.

Čekamo da se rodi. Sva imena koja su mi lepa već su široko rasprostranjena, a ne bih volela da se sutra kada budem dozivala sina u parku okrene četvoro-petoro dece. Uvek sam se smejala ljudima koji su govorili da ne znaju kako će im se zvati dete, a sada sam u istoj situaciji. Mislim da ime treba da dođe samo od sebe, baš kao što je i Đurđa bila odmah Đurđa - ispričala je Marija Mikič za Glossy. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, pevačica je nakon duge i teške borbe, na svet donela ćerku Đurđu, a nedavno su ona i njen partner obradovali javnost još jednom lepom vešću, odnosno novom trudnoćom.

Foto: Printscreen

 

Marija je ispričala da je trudnoća promenila sve na bolje.

- Borili smo se za to. Iskreno sam počela da uživam u trudnoći pre nekih dvadesetak dana, jer sam prošla sito i rešeto. Nisam želela da omalovažim medije, jer sam uvek imala odličnu saradnju sa svima. Nisam to obelodanila medijima, jer sam imala i neuspele trudnoće i spontane pobačaje i svašta se nešto tu delio. - To je takav jedan rolerkoster, gde si ti najsrećniji na svetu. A onda padneš. Strašno pomešene emocije, a psihički je jako teško da se vratiš. Ne želim da me iko sažaljeva, ali popeti se na binu posle toga. Pevaš i zabavljaš, a kad dođeš kući plačeš. Imala sam neko zatišje na Instagramu. Publika mi je stvarno bila velika podrška. Jovan je bio glavni. Uvek je bio tu da me podigne. Ali, treba da se spremiš za nešto novo, a bojiš se  - ispričala je Marija za Kurir televiziju. 

Retke su situacije da se u kratkom roku od porođaja ponovo zatrudni, ali pevačici i njenom izabraniku je to pošlo za rukom i jako su srećni što će kroz koji mesec ponovo postati roditelji i raduju se prinovi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija