• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.05.2023

14:45

PO UZORU NA DEČKA... Anđela uhvaćena u KRAĐI! Đuričićeva "plen" donela Zvezdanu, on sav ponosan na nju!

Insider / Miloš Rafailović / Printscreen

Rijaliti

PO UZORU NA DEČKA... Anđela uhvaćena u KRAĐI! Đuričićeva "plen" donela Zvezdanu, on sav ponosan na nju!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić, bivši robijaš i aktuelni učesnik "Zadruge 6", poslao je devojku Anđelu Đuričić da donese još piva, a mlada Crnogorka je odlučila da ukrade limenke od Bilala Brajlovića.

Foto: Printscreen

Anđela krade pivo...

Naime, nakon što je otvorila šampanjac koji su joj poslali "Bungiši" i njega podelila sa svojim dečkom, Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem, poželela je još. 

Ona je Slavniću Jovani Tomi Matoroj donela limenke na žurku, a on nije krio oduševljenje zbog njenog "gesta". Ipak, brzo je doživeo razočaranje kada je shvatio da je u pitanju bezalkoholno pivo. 

Foto: Printscreen

Anđela je ipak "omanula" i donela bezalkoholno pivo...

- E mala z*j*bala si nas... Prevarila si nas - prokomentarisao je on dok je ona pokušavala da se opravda kako nije videla, te da je imala dobru nameru.

Podsetimo, Zvezdan je služio zatvorsku kaznu zbog ubistva Olivera Jovanovića, a zatim i zbog pljačke. Mnogi komentarišu da je Anđela krenula njegovim stopama.

"Počela je i da krade zbog upišanka! Nikad mi se niko nije gadio kao ova mala!", "Još ne veruje njima, mora ona da proveri da li je bezalkoholno. Bedni lopov", "Pa kada krade tuđeg muža, ukrašće onda sve. Ništa čudno od nemoralnih, bezobraznih i pokvarenih ljubavnica", "Mislio sam da je ova dotakla dno, ali Boga mi, za*ebao sam se. Ima izgleda još do dna. Najgore je njenim roditeljima. Koliko su bili ponosni prošle godine, toliko, pa i više su posramljeni ove godine. Gde pobeći od srama", "Ova krenula i da krade, eto posla kad izađu! Osnuju porodičnu firmu i udri", "Bude li krala kao Zvekan, pašće pred izlogom kao i on sam u Cirihu", "Najjače je što Zveknuti krade od Matore mesecima sve sto stigne, Anđela je bila par puta saučesnik... Od Mikice isto kradu... Izbacujte Matoru što pre napolje da joj vidimo facu kada sazna za sve 'radnje' Zveknutog i Anđele" - bili su samo neki od komentara. 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija