• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

07.08.2017

20:48

MITROVIĆ U RIJALITIJU KONTROLIŠE KLIMU! Praviće sneg, kišu, munje...

Rijaliti

MITROVIĆ U RIJALITIJU KONTROLIŠE KLIMU! Praviće sneg, kišu, munje...

Podeli vest

Željko Mitrović platio 150.000 evra sistem kojim će moći da menja vremenske prilike u novom šou-programu "Zadruga"


Željko Mitrović će moći da kontroliše klimu u novom rijalitiju "Zadruga"! Vlasnik Pinka dopremio je u Srbiju najsavremeniju tehnologiju zbog do sada neviđenog projekta koji počinje da se emituje 6. septembra! Prvi čovek "ružičaste imperije" platio je 150.000 evra za specijalni sistem uz pomoć kojeg će moći da menja vremenske uslove: da pušta sneg, kišu, munju i gromove u rijalitiju.

Aplikacija za gledaoce

Mitrović je spreman da uloži puno truda i finansija kako bi napravio najveći šou svih vremena u regionu.

Ne plaši se
Šibali su moju dušu i orkani i tornada, pa sam preživeo
Lepi Mića

- Željko je već dao 150.000 evra za specijalni sistem kakav ne postoji u Srbiji, uz pomoć kojeg može da kontroliše klimu u rijalitiju. Tako će u "Zadruzi" moći da pušta kišu i sneg kada god poželi, ali i da simulira munje i gromove. Ovaj nesvakidašnji šou počinje da se emituje 6. septembra- priča za Informer izvor blizak ljudima iz Pinkove produkcije i dodaje:
- Mitrović je nabavio i poseban hologramsko-laserski sistem za pravljenje iluzija kakav do sada nije viđen na našim prostorima.

U TOKU PRIPREME ZA NAJVEĆI PINKOV ŠOU DO SADA: Stiže MILION litara MORSKE vode za učesnike Zadruge!

Informer

Takmičare će snimati osam dronova

AP PHOTO

Rijaliti-šou "Zadruga" biće sniman iz vazduha sa čak osam dronova. Ovaj gigantski rijaliti pratiće 24 sata dnevno i oko 140 kamera. Svaki potez takmičara beležiće se pomoću dva specijalna "spajder-sistema" koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke.

U centralnoj master režiji učesnike rijalitija će samo u jednoj smeni pratiti oko 60 specijalizovanih profesionalaca.
- Njihov zadatak će biti da izaberu najbolju situaciju u svakoj zoni i prikažu je u etru. Oni gledaoci koji budu instalirali aplikaciju "Zadruga" moći će sami da biraju koju zonu žele da vide- objašnjava naš sagovornik.

Ulazi da pobedi

Lepi Mića, koji će se na jesen useliti u velelepno zdanje "Zadruge", kaže da je spreman na sve što tamo može da ga zadesi.

- Ne mogu me iznenaditi ni kiše ni oluje. Ja sam sve to već odavno iskusio na svojim leđima. Šibali su moju dušu i orkani i tornada, pa sam preživeo. Nemam čega da se plašim - priča Mića i dodaje da je ovog puta čvrsto rešio da trijumfuje u rijalitiju:

- Ulazim tamo da bih pobedio. Dosta mi je više da preko mojih leđa razni anonimusi stiču slavu. Kome god sam se najebao majke u nekom rijalitiju, taj je imao samo koristi.

Pored njega, u Pinkov rijaliti ulaze i Zoran Marjanović (muž zverski ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović), Snežana Mišković Viktorija, starlete Anđela Veštica i Mina Vrbaški, koja se "proslavila" seks-aferom sa Šakom Polumentom, i mnogi drugi...

PINKOV RIJALITI ZADRUGA NA FESTIVALU U KANU: Svetski stručnjaci IMPRESIONIRANI vrhunskom scenografijom!

Željko dao 5.000.000 evra za dva HD kamiona

pink.rs

Mitrović je iskeširao pet miliona evra za dva reportažna HD kamiona u kojima će biti smešten deo produkcije "Zadruge". Oni su opremljeni najsavremenijom opremom u visokoj rezoluciji. Vlasnik Pinka je odmah isprobao i proverio kako rade ove basnoslovno skupe sprave, uz pomoć kojih će se praviti najveći rijaliti-program u istoriji domaće televizije. Uz pomoć ovih vozila snimaće se samo neke od ukupno 24 prostorne zone koje se prostiru na skoro tri hektara zemlje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brut

pre 6 godina

Jeste, a ja ću da šibam SMS-ove za decu obolelu od raka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija