• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

14.08.2017

19:43

NADA OBRIĆ ULAZI U ZADRUGU, BIĆE CIMERKA SA SORAJOM! Poznata pevačica priznala da je plakala kada su je pozvali u rijaliti, evo zašto je pristala...

Rijaliti

NADA OBRIĆ ULAZI U ZADRUGU, BIĆE CIMERKA SA SORAJOM! Poznata pevačica priznala da je plakala kada su je pozvali u rijaliti, evo zašto je pristala...

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest da će legenda narodne muzike Nada Obrić biti jedna od učesnica rijalitija "Zadruga", čije emitovanje počinje 6. septembra na Pinku

Pevačica je otkrila koji su joj motivi za učešće u ovom revolucionarnom rijalitiju, ali i kako se oseća uoči nove životne avanture.

Ovom prilikom Nada je otkrila koga će izbegavati, kao i s kim joj boravak tamo, neće biti prijatan. 

- Omađijana sam, nemam drugo objašnjenje! Neka magija je u pitanju, ne postoji rijaliti koji je emitovan kod nas, a da me nisu zvali. Sve sam ja to 'ladno odbijala, a sad sam prihvatila, nemam objašnjenje zbog čega. U šoku sam, imam najveću tremu u životu. Ja sam juče plakala od uzbuđenja, treme... Drhtala sam kao prut i plakala - rekla nam je na samom početku vidno uzbuđena pevačica i otkrila da ne zna kako će se ponašati u rijalitiju, ali jedno je sigurno - taktiku neće imati.

- Ma, kakva crna taktika, nemam pojma! Ne znam ni ko će ući, ni kako će se prema meni ponašati. Jedino znam da ću štipati sebe da se ne svađam, tu mi treba takva samokontrola... Zna se da ja ne dam na sebe. Uopšte nije bitno ko je u pitanju, nema te veličine kojoj bih dozvolila da krene na mene. Budalu od sebe neću praviti. Da budem sasvim iskrena - ja više ne pevam, meni to ne treba da bih digla popularnost. Pedeset godina sam na sceni, na ovaj ili onaj način, ostvarena sam na svim poljima i ja, eventualno, mogu samo da pokvarim sve što sam stekla - iskrena je Nada koja će u širokom luku izbegavati starlete.

(FOTO) ONA ĆE PEVATI NA TRGU BRUNA MARSA! Pored tri seks bombe i legendarna pevačica ULAZI U ZADRUGU!

Instagram

- Ne bojim se ja nikoga, ali ne bih volela da uđem u neke verbalne rasprave, pogotovo sa tim nekim damama... Prosto, nismo na istim talasnim dužinama. One što vulgarnije, što prostije, one misle da im se uvećavaju poeni .

Budući da se šuška da će joj cimerke biti Soraja Vučelić i maloletna Mina Vrbaški, pitali smo Nadu u kakvom će odnosu sa njima biti.

SORAJA DOBILA PLATU OD 5.000 EVRA! Starleta će biti voditeljka novog rijalitija 'ZADRUGA'!

Instagram

- Gledaću da bežim od njih kao zmija od đavola! Ja znam verbalno izaći na kraj sa akademikom, doktorom nauka, ali se sa njima ne bih znala svađati. Nismo na istim talasnim dužinama, moj mozak ne može da smisli tako nešto što one mogu da izgovore. Sve ću uraditi da s njima ne uđem u konflikt. Evo, priznajem, one su u startu odmah jače od mene - priznaje Nada i dodaje da joj se ni ponašanje Lepog Miće, još jednog od učesnika "Zadruge", verovatno neće dopasti.

MITROVIĆ U RIJALITIJU KONTROLIŠE KLIMU! Praviće sneg, kišu, munje...

facebook

- On je baš znao da bude vrlo agresivan i u fizičkom i u verbalnom smislu. Njegove psovke su zaista strašne, nema tu opravdanja. Sigurno mu neću davati povoda, ali možda će namerno da udari na mene, znate ono:"E, rekao je Nadi Obrić". To mu je hiljadu puta bolje nego da kaže anonimusu, toga se ja bojim - uplašena je pevačica koja još uvek nema mišljenje o Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene pevačice Jelene, kojeg će upoznati u rijalitiju.

- Cela ta situacija je preteška. Nadam se da neće imati tu neku negativnu energiju. Nemam mišljenje o tom čoveku. Još uvek nije pronađen ubica, otišao je jedan mlad život... To je mnogo tužno. Neću o njemu donositi sudove, nisam ja Bog da sudim. Ko sam ja da unapred osuđujem nekoga, da li je učinio tako krupnu stvar ili nije - zaključuje pevačica.

PINKOV RIJALITI ZADRUGA NA FESTIVALU U KANU: Svetski stručnjaci IMPRESIONIRANI vrhunskom scenografijom!

Public

U jezeru u okviru novoizgrađenog grada živeće i zlatna ribica Ljubinko, inače predstavnik LGBT populacije, a ko ga bude ulovio Veliki šef ispuniće mu jednu od tri želje. Iako je nagrada primamljiva, Nada sa Ljubinkom ne želi da ima baš nikakvu dodirnu tačku.

- Pa da li možete da zamislite mene da se skinem i da hvatam Ljubinka i izlažem svoje zmijsko telo u najtangastijim tangama?! Zamislite to! Hvala Ljubinku unapred, što se mene tiče, slobodan će on biti. A i ne mogu da nađem tange - požalila se Nada, a kada smo joj predložili da pita Soraju da joj pozajmi adekvatnu garderobu za ovaj poduhvat, slatko se nasmejala:

Instagram/Promo

Ne mogu da dođem do njenog broja. Nemojte se ni vi previše truditi da mi dajete broj, imate previše posla.

BULAT SA BEBOM ULAZI U ZADRUGU?! Folk pevač sa porodicom u nesvakidašnjem programu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija