• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.08.2017

21:48

OVAJ VIDEO NAJAVLJUJE ZADRUGU: Sve ovo vas čeka u najimpresivnijem i najskupljem rijalitiju na Balkanu!

Rijaliti

OVAJ VIDEO NAJAVLJUJE ZADRUGU: Sve ovo vas čeka u najimpresivnijem i najskupljem rijalitiju na Balkanu!

Podeli vest

Javnost ne prestaju da intrigiraju detalji novog rijalitija koji preti da pobije sve rekorde gledanosti

Domaća javnost nedeljama bruji o novom rijalitiju ''Zadruga'' čije emitovanje počinje 6. septembra na najgledanijem komercijalnom emiteru - TV Pink!

pink.rs

Reč je o najskupljem i najimpresivnijem rijaliti šou programu na našim prostorima, a sada možete pogledati i video kojim se najavljuje ''Zadruga''.

I dok su pripreme za produkcijski najzahtevniji rijaliti "Zadruga" u punom jeku, javnost intrigiraju učesnici novog rijalitija koji preti da pobije sve rekorde gledanosti. 

Prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, je Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović. Nakon toga, saznalo se da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija, kao i kaskader Uroš Ćertić. Spekuliše se da će se među učesnicima naći i dobro poznati učesnik "Farme" Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, kao i političar, bivši ministar, Željko Simić.

pink.rs

Podsetimo, na ovom istorijskom projektu, angažovan je tim najboljih profesionalaca iz Holivuda Za potrebe najskupljeg rijalitija do sada viđenog, u Srbiju je stiglo devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, kao i milion litara slane morske vode, kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad. Trideset i dva poznata učesnika najimpresivnijeg rijalitija do sada pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema, koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja.

pink.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija