• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.08.2017

13:01

(VIDEO) U ZADRUGU ULAZI ČOVEK KOJI ZNA SVE TAJNE UČESNIKA! Poznati novinar stiže u rijaliti!

Rijaliti

(VIDEO) U ZADRUGU ULAZI ČOVEK KOJI ZNA SVE TAJNE UČESNIKA! Poznati novinar stiže u rijaliti!

Podeli vest

Nešto manje od dve nedelje deli nas od početka najzahtevnijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga", a region ne prestaje da bruji o tome kako izgleda novoizgrađeni grad, ali i ko će biti njegovi stanovnici. Produkcija je, prema rečima izvora, već potpisala ugovore sa izuzetno zanimljivim javnim ličnostima, ali se neke od najvećih i najintrigantnijih imena drže u tajnosti do samog početka, koji je zakazan za 6. septembar

Ipak, jedno ime posebno će šokirati sve učesnike, ali i javnost - u "Zadrugu" ulazi jedan dobro poznati novinar, koji je spreman da otkrije sve tajne učesnika najimpresivnijeg rijalitija u regionu.

Jedan od najpoznatijih novinara, sa velikim iskustvom, postigao je dogovor sa čelnicima TV Pink, i nedavno su potpisali ugovor. Kako je već dugo u ovom poslu, veoma dobro zna sve tajne poznatih ličnosti, a ni pola nije otkrio da im ne bi uništio živote. Upravo zbog toga, mnoge zvezde biraju da sa njim budu u prijateljskim odnosima, ali ako mu neko od ostalih takmičara "stane na žulj", neće prezati da otkrije sve ono što su pokušali da sakriju od javnosti. Produkcija i dalje drži njegovo ime u tajnosti, kako bi to bilo pravo iznenađenje, ne samo za učesnike, već i za čitavu javnost. Bilo kako bilo, njegovo učešće uzburkaće estradu - rekao je za Pink.rs dobro obavešten izvor blizak produkciji ovog gigantskog projekta.

Znam tajne skoro svih estradnih ličnosti, a ni pola od toga nikada nisam objavio jer mi je bilo žao da uništim njihove živote, kao i živote njihovih porodica. Međutim, rešio sam da im u "Zadruzi" svima pomrsim konce. Savetujem učesnicima da sa mnom grade dobre odnose, jer nikome neću ostati dužan - rekao je poznati novinar koji je spreman za ljutu borbu u rijalitiju koji će postaviti nove standarde.

Mnoge zvezde već su potpisale ugovore, a bilo je i onih koji nisu birali sredstva da zakažu sastanak i obezbede svoje učešće u ovom istorijskom rijalitiju.

- Do sada je potpisano više od 60 ugovora sa veoma zanimljivim ličnostima, ali neće svi dobiti priliku da uđu u "Zadrugu". Pojedini učesnici rijalitija koji su se emitovali na drugim televizijama, nisu birali način da dođu do produkcije i obezbede svoje učešće u najimpresivnijem rijaliti šou programu ne samo u regionu, već i u Evropi. Kontaktirali su svoje prijatelje i poznanike kako bi zakazali sastanak, oglašavali su se u medijima u nadi da će na taj način doći do čelnika TV Pink, a neki od njih su bili toliko smeli, da su čak došli u zgradu televizije, kako bi se odmah sastali sa timom koji radi na ovom projektu. Ipak, produkcija nije bila zainteresovana za pregovore sa njima, jer žele samo velike zvezde u rijalitiju koji će pomeriti granice kada je o ovom formatu reč - rekao je nedavno izvor blizak timu koji radi na realizaciji "Zadruge".

U medijima se uveliko spekuliše ko će biti učesnici naskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg šou programa ne samo u Evropi, već i u svetu.

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde - Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Među učesnicima će se naći i blogerka Luna Đogani, kaskader Uroš Ćertić, ali i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. Spekuliše se i da će ući i političar, bivši ministar, Željko Simić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija