• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

31.08.2017

14:57

(FOTO/VIDEO) ZVEZDE DNK EMISIJE ULAZE U ZADRUGU! Oni će svoje BRAČNE probleme rešavati u rijalitiju!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) ZVEZDE DNK EMISIJE ULAZE U ZADRUGU! Oni će svoje BRAČNE probleme rešavati u rijalitiju!

Podeli vest

Par koji je milionski auditorujem zavoleo, spreman je da stavi svoju ljubav na veliki test

Učesnici najskupljeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", podigli su mnogo prašine, ali produkcija i dalje u strogoj tajnosti drži neka od najintrigantnijih imena.

Međutim, sada je otkiveno da će se, pored glumica, pevačica, najatraktivnijih devojaka, ali i proverenih rijaliti igrača, u "Zadrugu" ulazi i jedan bračni par!

Printscreen TV Pink

U rijaliti "Zadruga" 6. septembra ulaze Divna i Marko, bračni par koji je milionski auditorijum zavoleo u emisiji "DNK". Da su veoma popularni u narodu, dokaz je i što su bili deo emisije "Moćni program". Iako je u "DNK" dokazano da je Marko biološki otac Divninog deteta, ovaj par i dalje ima nesuglasica. Divna se žali kako je Marko i dalje vara, te će biti veoma zanimljivo videti ih kako pred kamerama rešavaju probleme svojstvene svakom bračnom paru. Ono što je još zanimljivije, jeste to kako će se Marko snaći među atraktivnim devojkama koje će ući u rijaliti, kao i da li će doći u iskušenje da pred kamerama prevari suprugu Divnu. Sve u svemu, gledaoce očekuje pravi šou - rekao je za Pink.rs izvor blizak timu koji radi na ovom istorijskom projektu.

Divna i Marko privukli su veliku pažnju učestvovanjem u emisiji "DNK", a nakon emitovanja, postali su pravi hit na internetu.

Printscreen TV Pink

Upravo zbog toga će sasvim sigurno pokupiti velike simpatije milionskog auditorijuma koji s nestrpljenjem očekuje 6. septemba, kada rijaliti "Zadruga" i počinje.

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Među učesnicima će se naći i blogerka Luna Đogani, kaskader Uroš Ćertić, ali i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. Ono što je iznenadilo javnost, jeste što će u rijaliti ući i jedan poznati novinar, koji je već najavio da zna sve tajne svojih budućih cimera. Medijski mag, Željko Mitrović najavio je i da će lično u rijaliti uneti bebukoja je stara tek osam meseci i koja je tek prohodala, ali ne i progovorila. Kako je sam rekao, ova beba će odrastati u rijalitiju tokom narednih godina.

Pink.rs/E-Stock Miloš Rafailović/Jakov Simović/Printscreen Instagram/E-Stock/Kobra

Ne propustite spektakularan početak rijalitija "Zadruga", koji je najavljen kao istorijski projekat Željka Mitrovića, u sredu, 6. septembra, od 21 čas, samo na TV Pink!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija