• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

03.09.2017

17:30

DELIĆU KONDOME STARLETAMA, DA SE NE ZARAZIMO U RIJALITIJU! Lepi Mića zaratio sa cimerkama pre ulaska u Zadrugu!

Rijaliti

DELIĆU KONDOME STARLETAMA, DA SE NE ZARAZIMO U RIJALITIJU! Lepi Mića zaratio sa cimerkama pre ulaska u Zadrugu!

Podeli vest

Folker Lepi Mića pre ulaska u "Zadrugu" kupio je kondome, koje će u rijalitiju pokloniti starletama jer veruje da će one odmah krenuti u seks-akciju. Pevač se plaši da će velelepnim gradom u kom će živeti brzo krenuti da se šire polne bolesti, ukoliko se ne budu čuvali

Mića kaže da ne zna ko će tačno imati seks, ali veruje da će starlete kao što su Maca Diskrecija, Mina Vrbaški, Anđela Veštica i Ana Korać prve probiti led.

Je*aće se ko zečevi
Je*aće se između sebe ko zečevi, to su mladi ljudi, požude su velike, želja za seksom ogromna
Lepi Mića

- Je*će se oni između sebe ko zečevi, rijaliti dugo traje. To su mladi ljudi, želja za seksom im je ogromna. Ne znam ko će sa kim, nisam vidovit, ali starlete će pokrenuti akciju. Poznato je da su devojke koje javno pokazuju grudi i zadnjicu spremne na sve. Pa neće one tamo da pišu romane i eseje, nego da pokazuju dupe, pi*ku i sise. Nemaju šta drugo - kaže Mića na početku razgovora.

On poručuje da će upravo njima pokloniti kondome, kako bi "žrtva" koju odaberu bila zaštićena od polnih bolesti.

- Uzeo sam više komada kako bih na samom ulasku u "Zadrugu" podelio svim damama koje će imati seks. Odlučio sam se da dam ženama, a ne muškarcima jer će one birati sa kim će. To je preventive radi, jer je na "Farmi" dvoje učesnika opštilo i raširila se polna bolest. Sada hoću to da sprečim - poručuje u jednom dahu pevač.

Nagrada za pobednika 50.000 evra

Pobednik najskupljeg rijalitija svih vremena "Zadruge" osvojiće nagradu od 50.000 evra! Oni koji budu završili na drugom i trećem mestu dobiće na poklon skupocene automobile.

Lepi Mića misli da će ovo biti najteži rijaliti do sada.

- "Zadruga" ti nudi sve, a ne daje ti ništa. Nedeljno ćemo dobijati malu svotu novca sa kojom možemo samo da preživimo. Ali ja mogu da ne jedem i godinu dana jer sam Spartanac, tako da me boli ku*ac. Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, ne kockam i bez seksa mogu 100 godina. Ja sam spreman, a omladina i dame u godinama će imati veliki problem. Ovde neće biti hrane u izobilju, a gledaćemo luksuz svuda oko nas. Bićemo okruženi i dobrim sisama, dupetima i praznim glavama - kaže Mića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 6 godina

Deli Mico, tebi ne treba, treba imati nasto navuci kondom.

acaFaca

pre 6 godina

Bolje kondome ostavi kuci. Da se ti ne zarazis kad se vratis.

kimi

pre 6 godina

ee vidiš sve je Lepi dobro obrazložio ali nije problem u starletama, krucijalni problem su muškarci.da bi starleta imala sex mora imati i muškarčinu ...razumeš ti mene...mora imati pastuha koji će je redovito opremati po dva... po tri puta...to nemože svako to bi mogo jedino Zmaj kao zmija ljuta.evo ti sebe npr Lepi stavljaš u drugi plan...zašto??? strah...prpa aaa??? nemoć buraz...aaaa... neigraj se kondomima...sve treba normalnim putem i to bez kondoma...ako ništa bar radi nataliteta....

nada

pre 6 godina

Cackaj ti dupe i nos i nebrini kome trebaju kondomi - ljubomoro matora sto te vreme pregazilo kao brzi voz - nisi vise interesantan - samo isto ponavljas !!!!!!!!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija