• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada

06.09.2017

15:36

(VIDEO) MEGAEKSKLUZIVA! Informer prvi ušao u 'ZADRUGU', pogledajte gde će se učesnici zabavljati!

Rijaliti

(VIDEO) MEGAEKSKLUZIVA! Informer prvi ušao u 'ZADRUGU', pogledajte gde će se učesnici zabavljati!

Podeli vest

Informer je prvi uspeo da napravi snimke prostorija u kojima će se održati rijaliti 'Zadruga', koji podsetimo, počinje večeras u 21 čas na televiziji 'Pink'...

Izvor blizak Pink produkciji nedavno je otkrio da se impresivni grad Zadruge prostire na tri hektara.

- U njemu se nalaze se vodopadi na jezeru Stiva Džobsa, koje na svom ostrvu ima veliki platinasti kip ovog velikana, trg Bruna Marsa,na kom se, takođe, nalazi velika statua ovog muzičara, kao jednog od nosilaca svetske pop muzike, a tu je i plato sa bazenima koji nosi ime tinejdžerske senzacije, Džastina Bibera - otkrio je izvor.

Učesnici će imati i Irski pab, prodavnice, radionice, prostorije za rehabilitaciju i izolaciju, i to će biti samo neke posebnosti, koje će, od 6. septembra, postati svakodnevica za 33 učesnika.

Izvor je otkrio još neke detalje o ovom spektakularnom gradu, koji do sada nije viđen u Evropi, ali ni u svetu.

- Učesnici će imati svoj Parlament, gde će donositi, ali i menjati pravila "Zadruge", ali će postojati i sudnica, u kojoj će se naći svi oni koji ne budu poštovali pravila života u ovom rijalitiju. Ulica Poroka konačno je dobila svoje ime - Ulica Las Vegasa - i u njoj će pored noćnog kluba, biti i veliki kazino u kom će učesnici moći da okušaju svoju sreću, da dobiju ili izgube novac, koji im se dodeljuje kao nedeljna plata! Željko Mitrović je sagradio i stakleni soliter, u kome će biti smešten hotel, gde će živeti vođa "Zadruge", kog ostali učesnici biraju svake nedelje, ali i banka - priča izvor u dahu i završava neverovatnom informacijom:

(FOTO/VIDEO) SPEKTAKL KOJI OČEKUJE CEO BALKAN! Pogledajte kako izgleda glamurozni grad u rijalitiju ZADRUGA!

Pogledajte kako izgleda veštačko jezero, kockarnica, zatvor i prodavnica koji su namenjeni učesnicima Zadruge:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija