• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.09.2017

14:54

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA BOŠKIĆU IZ DVERI: Juče je jedan običan majmun ispao pametniji od svih iz vaše stranke!

Rijaliti

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA BOŠKIĆU IZ DVERI: Juče je jedan običan majmun ispao pametniji od svih iz vaše stranke!

Podeli vest

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović reagovao je na saopštenje pokreta Dveri u kome se zahteva ukidanje svih rijaliti programa u Srbiji. Mitrovićevo otvoreno pismo lideru Dveri Bošku Obradoviću prenosimo u celosti:

Poštovana gospodo iz Dveri,

Kako je cela Srbija juče videla kako je jedan običan majmun ispao pametniji, mudriji ali i lucidniji od svih vas iz vaše cenjene partije, koja je istini za volju manja i od broja učesnika u rijalitiju "Zadruga" i sa sve kafe-kuvaricama može stati u jedan malo veći kombi želim da vam napišem i dam par dobronamernih saveta kako sledeći put ne bi bili predmet podsmeha cele Srbije!

Prvo vi koji bi da ukidate, streljate i palite morate da znate da takve ambicije nemaju više ni životinje, a ni majmun koji je juče pokazao celoj Srbiji da je šarmantniji i pametniji od svih vas zajedno uključujući i vašeg nemuštog vođu Boška Obradovića koji još uvek onako uniformisano neinformisan jeftino ulickan nije razumeo da rijaliti programi postoje i u Nemačkoj i u Americi i u Rusiji i u Kini.

Ja lično razumem da je Boškić nervozan jer su ga juče navukli kao majmuna i da je kao takav mogao da možda i uđe u "Zadrugu" u kategoriji primata, ali nažalost mi majmuna u "Zadruzi" već imamo tako da Boškić mora da se prvo dokaže da će kao zadnja "Sojka" pisati saopštenja o stvarima koje se nisu desile, a politički pridikovati onima koji svoje poslove u potpunosti usklađuju sa savremenim svetom!

Ja takođe razumem da je termin "savremeni svet "za Boškića užasavajući jer bi Boškić da pogasi i televizije i rijalitije i telefone i internet i novine i radio stanice i neistomišljenike, ali i sve ljude slobodnog duha, a posebno one koji vole životinje i na opšte zaprepašćenje svih zveri iz Dveri ne uvode ljudske bebe u rijaliti! 

U potpisu, Željko Mitrović, ljubitelj i ljudi i životinja


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija