• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

09.09.2017

20:43

ZORAN MARJANOVIĆ U FRCI, u Zadrugu ulazi GASTARBAJTERKA RADA!

Rijaliti

ZORAN MARJANOVIĆ U FRCI, u Zadrugu ulazi GASTARBAJTERKA RADA!

Podeli vest

Gastarbajterka Rada Matić, koja je razmenjivala lascivne poruke sa Zoranom Marjanovićem, uskoro će se naći pred kamerama Pinka. Ćerka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović redovno će viđati oca, koji se takmiči u ovom šouu

Gastarbajterka iz Beča Rada Matić, poznata po lascivnim porukama koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem posle ubistva njegove supruge Jelene, ulazi u rijaliti "Zadruga"! Pored nje, i ćerka pokojne pevačice, šestogodišnja Jana, biće redovan gost u ovom šou-programu, prema dogovoru koji je Zoran napravio sa produkcijom.

HTELA DA GA RASKRINKA
Rada je prošle godine tvrdila da će raskrinkati Marjanoviće i dokazati da su Zoranov otac Vladimir, brat Miloš i majka Zorica povezani sa Jeleninim ubistvom

Za razliku od susreta sa ćerkicom, Radino pojavljivanje pred kamerama televizije Pink biće iznenađenje za kompozitora, koji i ne sluti šta mu pripremaju čelnici najgledanijeg rijalitija u regionu.

- Rada iz Beča bi uskoro trebalo da uđe u "Zadrugu". Ona je prošle godine tvrdila da će raskrinkati Marjanoviće i dokazati da su Zoranov otac Vladimir, brat Miloš i majka Zorica na neki način povezani sa Jeleninim ubistvom. Takođe, posle samo dvadesetak dana od pevačicine stravične smrti, u javnost su isplivale Radine i Zoranove ljubavne poruke, posle kojih su se njih dvoje svađali preko novina i prekinuli svaki kontakt. Produkcija veruje da bi publici bilo zanimljivo da njih dvoje suoči pred kamerama. Trenutno pregovaraju sa Radom - tvrdi izvor blizak ekipi koja radi rijaliti.

On dodaje da će i Zoranova ćerka Jana, koja je u četvrtak uveče bila gost "Zadruge", redovno dolaziti u Šimanovce da viđa oca.

Informer

- Marjanović je, pre nego što je potpisao ugovor sa Željkom i Milicom Mitrović, zahtevao da mu omoguće da viđa ćerku. Rekao im je da je devojčica pre godinu i po dana ostala bez majke, i da ne želi da bude dugo razdvojen od nje. Oni su odmah pristali na to - priča naš sagovornik.

Rada iz Beča potvrdila je za Informer da će se uskoro naći u istom rijalitiju sa Zoranom.

- Ne bih previše da pričam o tome, pregovori su još u toku. Gledam redovno "Zadrugu", Zoran je zasad najkulturniji tamo, a njegov susret sa ćerkom je bio veoma emotivan - kaže Rada i ističe da je sigurna da Zoran nije ubio Jelenu, kako su mnogi spekulisali:

- Verujem da će dokazati da nije monstrum i da je pravi džentlmen. Ja sam se na kraju uverila da je dobar čovek. Želim mu da pobedi!

Maca: Žarko, moj tata te je razvalio

Starleta Maca Diskrecija izvređala je pobednika "Velikog brata" Žarka Stojanovića i optužila ga da je gej! Svađa je počela kad je Maca dobacila Žarku da ne dira papagaja, jer će životinja zbog toga postati homoseksualac. On joj je na to odbrusio:
- Nađi ko ti je tata, pa dođi pričaj sa mnom! - aludirajući na to što starleta ne zna ko joj je otac.
Na to su počele da pljušte uvrede s njene strane:
- Moj tata te je*avo! Bušio te sa tri kondoma! Kaže da te je razvalio! Ostavi papagaja, dobiće HIV.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 6 godina

Ovo je dno dna!! Takve emisije treba zabraniti zbog nase dece.

citateljka

pre 6 godina

Rado moja, ti si najbolji kriminalni inspektor-ako ti ovo ne resis, nece niko. I dalje te obozavam i zelim puno uspeha. Potrudi se - sve zavisi od tvoje taktike. Nemoj nas izneveriti! Inteligentna si i steta je da nisi svoju inteligenciju iskoristila za dalje skolovanje i studiranje...Nase pretpostavke i ocene su se i do sada 99% poklapale i nadam se da ce se ta kriminalna banda raskrinkati! Pozdrav od jedne starice tebi i svim postenim ljudima!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija