• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

10.09.2017

14:57

(FOTO) MISLILA DA JE NEĆE PROVALITI: Učesnica Zadruge UVELA I DEČKA u rijaliti!

Rijaliti

(FOTO) MISLILA DA JE NEĆE PROVALITI: Učesnica Zadruge UVELA I DEČKA u rijaliti!

Podeli vest

Anđela Veštica ušla je u najveći rijaliti "Zadruga" zvanično sama, ali kako saznaje portal Pink.rs u novoizgrađenom gradu sa njom je i njen dečko

- Ono što niko ni od učesnika ni od produkcije nije znao je da je među zadrugarima i dečko Anđele Veštice. On je pre nego što je odlučio da zajedno sa njom uđe u ''Zadrugu'' ostavio devojku sa kojom je bio tri godine, zbog Anđele. Iako je to učinio zbog nje, plesačici se ovaj njegov potez nimalo nije dopao - priča izvor blizak Anđeli Veštici za naš portal i dodaje:

- Ona je odlučila da mu se malo sveti za sav ženski rod, posebno za tu devojku koju je ostavio pa je već prve večeri legla u krevet sa Banetom Čolakom s kim se ljubila, a prema rečima pojedinaca imala i odnose. Ali izgleda da je njen dečko prozreo njene namere i čitavu njenu igru ignorisao. Naravno, ono što niko ne zna je da je Anđelin pravi dečko Nemanja Đerić Đekson. Anđela planira da otkrije sve, ali pre toga će ga malo praviti ljubomornim - otkriva izvor.

Printscreen You Tube

Anđela je, po svemu sudeći, počela da otkriva njihov odnos s obzirom na to da su se njih dvoje jutros i ljubili naočigled svih.

Pre samog ulaska u rijaliti, pitali smo Anđelu da li je to istina, ali ona nije želela da komentariše naša saznanja.

Šta će se tačno dogoditi, saznaćemo u narednih nekoliko meseci koliko će učesnici ''Zadruge'' boraviti u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zotovic ljubomir

pre 6 godina

bese u porno industriji.ajde de nema veze profesiju sama izabrala lepa devojka ali zasto sebe kazni za ceo zivot.nije mi jasno ovako isarana kao da bese u zabeli 18g zalosti.iskreno se divim muskarcima koji imaju poljubac a ne nesto vise sa isaranom ili tetoviranom devojkom.postujem sve koji mogu ali kod mene blokada na preterani iscrano zensko telo.ok jedan znak ali ovo ili seka aleksic ma ni milion dolara nebi .zdrav sam nemam te novce i nije sve zlato sto sja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija