• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

11.09.2017

21:13

(VIDEO) POBESNEO LEPI MIĆA: Pevač izgubio kontrolu, gađao flašom pa KIDISAO NA ŽELJKA!

Rijaliti

(VIDEO) POBESNEO LEPI MIĆA: Pevač izgubio kontrolu, gađao flašom pa KIDISAO NA ŽELJKA!

Podeli vest

Atmosfera u "Zadruzi" se usijava iz dana u dan, iako je najskuplji rijaliti u Srbiji tek počeo
printscreen

Danas je za vođu umesto Marka Janjuševića izabran Nikola Đeranić Đekson, a situacija je bila krajnje oštra dok su zadrugari čitali pismo u kojem su obavešteni o visini novčanih kazni.

Za više prekršaja kažnjeni su svi učesnici rijalitija. Između ostalog, na teret im se stavlja to što nisu čuvali majmuna, a Miki Đuričić napravio je i prestup tako što je krao stvari iz prodavnice.

Anđela Veštica, Luna Đogani i Žarko Stojanović biće kažnjeni iznosom od 1.500 dinara, kazna za vođu iznosiće 4.000, a svima ostalima biće oduzeto po 2.000.

Nikome, naravno, nije bilo svejedno što će izgubiti novčana sredstva, te je među učesnicima počela i žustra rasprava o tome. Situacija se u jednom trenutku potpuno otrgla kontroli, kada je Lepi Mića upao u žestoku raspravu sa Žarkom Stojanovićem, kojem je uputio čitav niz brutalnih uvreda i psovki.

Na kraju je je potrčao ka njegovom kraju stola, gađao ga flašom i skočio na sto ne bi li ga fizički ugrozio. Na svu sreću, ostali učesnici su ga sprečili u ovoj nameri, a on se ubrzo smirio.

Ipak, ovakva eksplozija besa svedoči da će nasilja u "Zadruzi" biti još... Itekako!

(VIDEO) ŽIŽA I SMILJA OPLELE PO MIĆI I ZADRUGARIMA: Oni su ista go*na kao on

ZMAJ OD ŠIPOVA NEĆE U ZADRUGU! Evo zbog koga je odbio najgledaniji rijaliti!

(VIDEO) ZADRUGARI U PANICII! Proka ušao i napravio opštu pometnju!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olja

pre 6 godina

Sramota je sta Mico radi,ako PINK,nemoze da napravi rijaliti bez Mice lepok i Saske.....cim on pocne da psuje...menjamo kanal a uskoroce i drugi rijaliti...\n

9999

pre 6 godina

Cekam samo da skoci na Mikija.Bice mu to zadnji skok.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija