• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

13.09.2017

09:24

DŽEJ ULAZI U ZADRUGU! Pink sprema iznenađenje za takmičare i gledaoce!

Rijaliti

DŽEJ ULAZI U ZADRUGU! Pink sprema iznenađenje za takmičare i gledaoce!

Podeli vest

Džej Ramadanovski dogovorio se sa čelnicima "ružičaste televizije" da učestvuje u najvećem rijalitiju svih vremena

Džej Ramadanovski ulazi u Zadrugu, ekskluzivno otkriva Informer! Legendarni folk pevač trenutno pregovara sa čelnicima Pinka da se pridruži takmičarima najskupljeg srpskog rijalitija svih vremena. Džej je u načelu prihvatio primamljivu ponudu, a ostalo je još da se utanače neki detalji u vezi sa njegovim boravkom na imanju.

Ima puno nastupa

- Vlasnici Pinka spremaju veliko iznenađenje, kako za takmičare, tako i za gledaoce. U najvećoj tajnosti vode pregovore sa Džejom da uđe u Zadrugu. On u početku nije hteo ni da čuje za rijaliti, ali je posle popustio i pristao da se nađe u najgledanijem Pinkovom šou-programu. Već večeras bi trebalo da uđe i otvori zvanično "Ulicu poroka". Od noćas će početi da rade kazino, noćni klub i svi lokali u toj ulici - priča dobro obavešten izvor Informera.

Ulica Poroka
Džej će večeras zvanično otvoriti ulicu Poroka u Zadruzi

Naš sagovornik dodaje da je najveći problem taj što Džej ima već dosta dogovorenih nastupa, pa ne može dugo da bude "zatvoren":
- On ima dosta nastupa i zbog toga ne bi mogao da bude duže u izolaciji. Zakazao je već neka gostovanja i sada bi bilo neozbiljno da to otkazuje. Zbog toga će najverovatnije ući samo privremeno u šou i neće se takmičiti kao ostali učesnici tamo.

SEKS U ZADRUZI VIŠE NIJE TAJNA: Đerić Đekson otkrio gde je sa Anđelom Vešticom VODIO LJUBAV!

Sve ponude odbijao

Ako uđe i samo na dan, biće to veliki podvig, kad se uzme u obzir Džejev stav prema rijalitijima. Folker već godinama odbija sve ponude da se nađe pred kamerama nekog ovakvog programa.
- Ne mogu ja to! Bolje da me stave u CZ (Centralni zatvor) nego u rijaliti. Nije problem da odem tamo da pevam, ali da spavam, živim i radim tamo nema šanse - kazao je svojevremeno Ramadanovski.

(VIDEO) IZUBUŠILA SAM TI GUME! Uroša devojka kaznila zbog masaža sa učesnicama u Zadruzi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija