• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

15.09.2017

23:29

(VIDEO) POZLILO IM! Ovako su učesnici ZADRUGE reagovali kada su saznali da je Zoran UHAPŠEN ZBOG JELENINOG UBISTVA!

Rijaliti

(VIDEO) POZLILO IM! Ovako su učesnici ZADRUGE reagovali kada su saznali da je Zoran UHAPŠEN ZBOG JELENINOG UBISTVA!

Podeli vest

Ove večeri Dušica Jakovljević ušla je u Zadrugu s namerom da takmičarima saopšti vest da je njihov dojučerašnji cimer, kompozitor Zoran Marjanović, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović

Nakon što je Dušica sa svim zadrugarima podelila ovu šokantnu vest, učesnici rijalitija nisu mogli da dođu sebi od šoka.

Ja sam stekla utisak da je on nevin! - Izjavila je Smilja Janković, dok je Milan Milošević dodao:"Najžalije mi je zbog one devojčice, ja ne mogu da verujem da je to moguće".

KRUNSKI DOKAZ! PRONAĐEN ZORANOV DNK NA ODEĆI koju je Jelena Marjanović nosila kad je ubijena!

Dušica je nakon ovog saopštenja želela da čuje njihova mišljenja, ali mnogi nisu uspeli ni da progovore, dok je Žiži pozlilo, tako da su morali da se fokusiraju na nju. 

EKSKLUZIVNO! DRAMA U BORČI PRILIKOM HAPŠENJA MARJANOVIĆA! Nepoznata žena branila Zorana i napala INSPEKTORE!

Pokojna Jeca je radila sa mnom , ona je sa mnom sarađivala. Ja sam duboko bio ubeđen da on nije kriv. Ja sam od njega zahtevao da uđe ovde, da pokaže kakav je, da nije kriv. Jeca je bila čestita i dobra žena i majka - rekao je šokiran i zblanut Lepi Mića. 

PRONAĐEN NOVI MATERIJALNI DOKAZ koji direktno tereti ZORANA ZA UBISTVO Jelene Marjanović!

Za sada su takmičari u šoku i verujemo da dugo neće moći da prihvate ovu informaciju. Kako su Zadrugari reagovali na ovu vest pogledajte u video snimku:

ZORANOV OTAC OPTUŽUJE: Mom sinu je namešteno, Jelenu je ubio TAJKUN koji drži pola Beograda!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija