• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.09.2017

09:54

(VIDEO) ZVEKNULI SE U ZADRUZI! Dok su Zorana hapsili, u rijalitiju škripali kreveti!

Rijaliti

(VIDEO) ZVEKNULI SE U ZADRUZI! Dok su Zorana hapsili, u rijalitiju škripali kreveti!

Podeli vest

Danima su najavljivali kako nas od njih može očekivati seks pred kamera, zatim se ona predomišljala, jer nije bila spremna za tako nešto, dok je on tvrdio da mu nije problem da vodi ljubav pred milionima. Izgleda da je Đekson, konačno ubedio Anđelu Vešticu, pa su oni sinoć imali žestoku akciju ispod pokrivača

Sve je počelo nakon žurke, kada se slavio njen rođendan, a onda su posle dobrog provoda uputili u "Hotel Zadruga", nakon toga, njih dvoje skinuli su se i otišli na tuširanje, što možete videti na snimku:

Šta su radili u wc-u možemo samo da naslutimo, a koliko god da se naša režija trudila da pojača zvuk sa njihovih bubica, ništa se nije čulo - jer ništa nisu ni pričali. Međutim, nekoliko minuta kasnije, slika je rekla više od hiljadu reči!

(VIDEO) ĐEKSON POSLE SVAĐE SA ANĐELOM: Biću ja kul sa njom, ali joj KU*AC VIŠE NEĆU DATI!

printscreen

U isto vreme, dok je Divna DNK rešavala svoje ljubavne probleme, zbog toga što joj je suprug Marko rekao da je: "k*rva", i tražila savete od Nade Obrić, na ekranu je imalo šta da se vidi. Veoma jaka akcija, Anđele Veštice i Đeksona. Oni su se toliko zaneli, da je krevet bio na ivici da se raspadne. Kada su primetili da ih nema, već duži period, ostalim Zadrugarima, bilo je jasno šta se dešava, a ovaj zaljubljeni par, posle dva sata se vratio u dnevnu sobu, dosta raspoloženiji i srećniji.

SAZNAJEMO MARJANOVIĆ ZAMALO UHAPŠEN U ZADRUZI: Skandal uživo izbegnut dogovorom policije i TV Pink!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija