• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforfer/pink.rs

17.09.2017

23:50

(VIDEO) FRKA U ZADRUZI, ČETVORO NOMINOVANO: Miki prvi u izolaciji, GLEDAOCI ODLUČUJU KO ĆE OSTATI

Rijaliti

(VIDEO) FRKA U ZADRUZI, ČETVORO NOMINOVANO: Miki prvi u izolaciji, GLEDAOCI ODLUČUJU KO ĆE OSTATI

Podeli vest

Najimpresivniji i najzahtevniji rijaliti projekat ikada viđen na ovim prostorima, Zadruga, počeo je pre desetak dana i došlo je vreme da još jedan ukućanin zauvek napusti ovaj velelepni grad. Večeras su zadrugari, ali i gledaoci, dali svoj glas i odlučili ko će biti nominovan

Ovonedeljni vođa, Nemanja Đerić Đekson, za svoje potrčke izabrao je Miroslava Đorđevića i Mikija Đuričića, i večeras su zadrugari morali da izaberu jednog od njih koji će otići u izolaciju i sutra možda napustiti Zadrugu. Većinom glasova, oni su odlučili da to bude ponovo Miki Đuričić za kog je glasalo 17 zadrugara.

Publika je takođe dala svoje mišljenje, pa su putem SMS glasanja odlučili da drugi nominovani bude Bora Santana ali i Sanja Stojanović jer imaju isti broj glasova. Oni su odmah sa Mikijem morali da spakuju svoje stvari i uputi se u izolaciju. Pored njih troje, izdvojen od ostalih biće i Marko Zec, koji je direktno nominovan kada su ga zadrugari proglasili najdosadnijom osobom.

Printscreen TV Pink

Oni će igrati igru, a pobedniku će biti duplirani glasovi koje je dobio od gledalaca. Onaj koji bude imao najmanju podršku, zauvek će napustiti rijaliti šou koji obara sve rekorde. 

(VIDEO) IL SE JE*U, IL SE BIJU! Pogledajte NAJNOVIJU TUČU Lepog Miće i Žarka u Zadruzi!

(HIT VIDEO) DA MI NISU UZELI SEKSUALNO POMAGALO, BILO BI MI LAKŠE! Maca odtvorila dušu pred Zadrugarima!

(VIDEO) ZVEKNULI SE U ZADRUZI! Dok su Zorana hapsili, u rijalitiju škripali kreveti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija