• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.09.2017

17:35

IZBAČENI UČESNIK ZADRUGE OTKRIO kako je zatekao Lunu i oženjenog pevača!

Rijaliti

IZBAČENI UČESNIK ZADRUGE OTKRIO kako je zatekao Lunu i oženjenog pevača!

Podeli vest

Od samog početka rijalitija svi bruje o tome da između Lune Đogani i pevača Slobe Radanovića postoji nešto više.

Maneken Marko Zec sinoć je napustio Zadrugu, a nakon izlaska gostovao je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Vidno razočaran što je izašao, priznao je da mu se još ostajalo, sa kojom je takmičarkom imao ljubavnu aferu, ko se skidao pred njim, ali i šta su to radili oženjeni pevač Sloba Radanović i blogerka Luna Đogani.

- Andrijana mi se svidela. Mi smo nešto započeli, čak je i pao neki poljubac, kad se izgasilo svetlo, ali ona ima neku prepreku, jer je obećala svojima da se ništa neće desiti - razočaran je bio Zec.

(VIDEO) ZVEKNULI SE U ZADRUZI! Dok su Zorana hapsili, u rijalitiju škripali kreveti!

On je dodao i da mu je žao što nije stupio u seksualne odnose sa pevačicom. Dok je sedeo u studiju, Zec je rekako kako mu se Maca Diskrecija nabacivala i skidala pred njim, ali i da je video da su se poljubili Sloba Radanović i Luna Đogani!

- Pa, ne znam šta bih rekao... ali... pre nekoliko noći, sam video poljupce u Slobinom krevetu. Tu ipak ima nešto - rekao je Marko Zec i nastavio:

- Sloba i nije baš bio zainteresovan, ali Luna je htela sa njim, mada sam ja čuo da je njegova žena dala Luni da Luna Slobu čuva u Zadruzi. Čuva ga fino! - završio je maneken.

LUNA ĐOGANI PRIČALA CIMERKAMA DA IMA PROBLEM SA VAGINOM: Meni je mnogo vlažna, možda nešto nije u redu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija