• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.09.2017

22:26

KO LETI IZ ZADRUGE? Večeras nominacije, samo je Žiža zaštićena!

Rijaliti

KO LETI IZ ZADRUGE? Večeras nominacije, samo je Žiža zaštićena!

Podeli vest

Ove nedelje, rijaliti koji obara sve granice napustila je Nada Obrić, u vanrednom izbacivanju

Večeras, u okviru redovnih nominacija, biće odabrani oni koji su se proteklih dana najlošije pokazali, ali će sigurno biti izglasani i zadrugari koji su najviše iritirali ostale.

Ovonedeljni vođa Marko DNK, odabrao je dva svoja potrčka, a oni su Uroš Ćertić i Bane Čolak, a neko od njih dvojice biće zagarantovano nominovan. Omiljena osoba protekluh dana bila je Divna DNK, supruga vođe. 

Glumica Žiža Stojanović je jedina osoba koja ne može biti nominovana, jer je ona u igri istine koju je organizovao Veliki šef, dobila imunitet i time je zaštićena od ispadanja ove nedelje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija