• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2017

10:51

(VIDEO) LUNA I SLOBA IMALI SEKS! Nisu uspeli da se sakriju, Maca ih uhvatila u akciji!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA I SLOBA IMALI SEKS! Nisu uspeli da se sakriju, Maca ih uhvatila u akciji!

Podeli vest

Protekle večeri kada su mnogi zadrugari otišli u svoje krevete, otkrivena je velika tajna Lune Đogani i Slobe Radanovića

Iako nakon posete pevačeve supruge Kristine Kockar i blokerkine majke, Anabele Atijas, se čini kao da su odnosi između Slobe i Lune ''zahladneli'', oni su se samo još više ''zagrejali''.

Naime, Maca Diskrecija je u toku večere Željku Stanojeviću otkrila kako je pevača i blogerku zatekla u kupatilu i to u toku seksa!

- Ušla sam u kupatilo i rekla sam mu da moram da piškim i da neću da ga gledam. I iz tuš kabine izlati i ona. Mokra, isto. Znači imali su seks. Što bi se kupali zajedno inače? Rekla mi je da ćutim jer će ona da otvori usta. Otvori usta, ja se ne bojim! Ja se ne je*em sa oženjenim muškarcem! Lažu narod. Ona je iskrena, ona njega voli. Meni se ne sviđa njegovo ponašanje jer sedi na dve stolice - započela je Maca Željku priču i dodala:

printscreen

Što bi pustio Lunu da se kupa sa njim ako je oženjen muškarac? Ali dobro, oni su mladi. Mada, on je oženjen. Go je bio, ja sam ga videla. Imali su seks, sigurno. Ne smeju ovako zbog žene, pa sad se kriju po WC-u.

Željko nije mnogo komentarisao ovaj slučaj, ali je istakao da se od Slobe očekuje da bude iskren.

http://www.pink.rs/zadruga/41133/nisu-uspeli-da-se-sakriju-luna-i-sloba-imali-ses-video



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija