• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.09.2017

09:33

(VIDEO) VAN SEBE! Mina vrištala po Zadruzi: DOBIĆU NERVNI SLOM!

Rijaliti

(VIDEO) VAN SEBE! Mina vrištala po Zadruzi: DOBIĆU NERVNI SLOM!

Podeli vest

Protekle noći, Mina Vrbaški, saznala je da ju je reper Đekson prevario sa pevačicom Anđelom Vešticom, inače Mina i ona su jako dobre drugarice. Ništa ne bi bilo čudno, da prvo Veštica nije ušla u šemu sa njim, a onda Mini ustupila Đeksona

Anđela i ovonedeljni vođa su se ljubili za vreme žurke koju je pravio Tropiko bend, a u jednom trenutku ona mu je čak i vrckala na stolu u sudnici, što je njemu i te kako prijalo, jer se sve vreme smeškao.

(VIDEO) FRKA U ZADRUZI ZBOG ANĐELE Đekson nasrnuo na Žarka, Mina se umešala!

Printscreen TV Pink

 Kada je saznala za to, Mina je odjurila u garderober, a za njom i Đekson, kome nije dozvolila da uđe u prostoriju:

- Skloni se, skloni se, skloni se, skloni se! Boli me uvo! Skloni se! Skloni se! Ne trebaš mi takav! Boli me uvo! Skloni se, bre! - u suzama je urlala Mina, a Đekson se pravdao kako je to bio samo poljubac.

Printscreen TV Pink

U jednom trenutku, reper se nasmejao, jer nije mogao da veruje šta doživljava, a taj smeh, još više je iznerivaro najmlađu takmičarku "Zadruge":

- Skloni se! Neću da te slušam više! Neću! Pusti me! Odlazi! Ostavi me na miru više! Beži! Nemanja ostavi me! - uporna je bila Mina.

A uporan je bio i reper, koji nakon što je pokušao da ispravi problem, uspeo da uđe u sobu u koju mu Mina prvo nije dala pristup:

- Meni to ništa ne znači! Izvini što sam to uradio! Neću da se sklonim! Mina, slušaj me, ništa mi ne znači! Ja tebe volim! - pravdao se Đeskon, a Minu je to još više razljutilo.

Printscreen TV Pink

- Neću da pričam sa tobom! Ostavi me na miru! Pusti me! Izađi odmah! Izbacite ga! Neću da pričam sa tobom više! Nema Mine! Pusti me! Neću da pričam! Izađi! Ne zanima me! Boli me uvo! Nisam ja neka tamo, da mi bilo šta uradiš! Izađi napolje, dobiću nervni napad! Izađi, dobiću nervni slom! - van sebe je bila Mina!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija