• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

02.10.2017

21:30

ZORICA IMA SAZNANJA O LJUBAVNICIMA: Sloba i Luna su bili u vezi i pre Zadruge!

Rijaliti

ZORICA IMA SAZNANJA O LJUBAVNICIMA: Sloba i Luna su bili u vezi i pre Zadruge!

Podeli vest

Nova učesnica rijalitija Zorica Marković tvrdi kako su pevač i blogerka započeli romansu pre ulaska u program

Zorica Marković tvrdi da su Sloba Radanović i Luna Đogani bili u vezi i pre ulaska u "Zadrugu". Folkerka, koja je u subotu uveče ušla u ovaj rijaliti program, ubeđena je da je romansa između modne blogerke i oženjene "Pinkove zvezde" počela dosta ranije.

Ima informacije
Luna i Sloba su i ranije bili zajedno. To je i moje mišljenje, a imam i neke informacije
Zorica Marković

Veza dobra za oboje

- Oni su već bili zajedno kad su ušli u "Zadrugu". Pred kamerama su samo nastavili tu svoju priču. To je moje mišljenje, a imam i neke informacije da je to između njih počelo još ranije. Ta njihova veza je veoma dobra za oboje u rijalitiju, ide im u prilog - kaže Zorica.

Pevačica je čak uverena da je za Slobinu i Luninu romansu od početka znala i njegova žena Kristina Kockar Kija.

printscreen

- Mislim i da je njegova žena to sve znala ili da je barem sumnjala. Mislim da se Sloba pred kamerama dobro drži i krije, dok je sa druge strane Luna iskrena. Sloba ne treba svoju ženu da pravi budalom kada je sve očigledno. Treba u lice da joj kaže: "Slušaj, tako i tako stoje stvari"- priča Markovićeva.
S druge strane, Slobina supruga je ubeđena da Zorica namerno plasira laži i poručuje da joj ne pada na pamet da se razvodi:

- Garantujem da Sloba i Luna nisu imali ništa pre "Zadruge". Očigledno da Zorica Marković "zna" nešto više od Slobe i mene. Mislim da sada svesno neki žele da naprave priču da ispadne da Luna nije pala na oženjenog muškarca posle tri dana rijalitija, već da je to bilo nešto odranije, pa se nastavlja. Ponavljam, Sloba i ja se ne razvodimo - poručila je Kristina.

Imam život, a ne rijaliti

Stjuardesa koja se pre šest meseci udala za Radanovića naglašava da i ne gleda više "Zadrugu":

- Ja to i ne pratim više. Čitam portale, čas sam trudna, čas dugujem pare zbog Slobe... Neka pišu šta hoće, ja imam svoj život, a ne rijaliti - izričita je Slobina žena.

Matora: Sloba se promoviše pored Lune

Printscreen TV Pink

Sem Zorice Marković, u nedelju uveče u "Zadrugu" je ušla i Jovana Tomić Matora, kojoj je Luna Đogani jedna od najboljih drugarica.
- Definitivno je tačno da se zaljubila, tu nema polemike. Videla sam kad su je napali da je imala seks sa Slobom kako je reagovala i pokušala bubicu da razbije. Baš joj je bilo teško. I umesto da je ti njeni prijatelji smire, mislim da se promovišu pored nje. Baš kao i taj Sloba. Ona iznervirana, vrišti, nije joj dobro, a on joj mrtav hladan kaže: "Smiri se, biće sve u redu". Ma, daj! - priča Matora.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija