• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.10.2017

21:59

SA NJIMA JE SAMO ZBOG SEKSA! Đekson otkrio šta misli o Anđeli i Mini!

Rijaliti

SA NJIMA JE SAMO ZBOG SEKSA! Đekson otkrio šta misli o Anđeli i Mini!

Podeli vest

Od samog početka rijalitija reper Nemanja Đerić Đekson ima seksualne odnose sa Anđelom Vešticom i Minom Vrbaški

Iako je govorio da je zaljubljen u maloletnu Minu izgleda da nijedna devojka nije uspela da mu privuče toliko pažnje da zaboravi na Tijanu, devojku koju je ostavio pre ulaska u rijaliti.

On je danas u razgovoru sa Markom Janjuševićem priznao da mu Tijana nedostaje i da ni jedna zadrugarka ne može da se meri sa njom, kao i da je sa njima čisto zbog seksa.

- Al' mi nedostaje riba, brate. Ja znam da se ona sad za*ebava ko zna s kim. Ovaj... Gledam, je*em ove ovde... ne mogu da se porede s njom. Ja bih ovde svaku pokidao, pocepao bih. Ne bih neke. Neke bih onako glupo je*ao - priznao je Nemanja.

Janjuš se samo smeškao, dok je Nemanja gledao u devojke koje su šetale dvorištem Zadruge, a Mini i Anđeli sigurno neće biti svejedno kad ovo čuju.

(VIDEO +18) SEKSUALNE PERVERZIJE U KREVETU ZADRUGE: Mina i Đekson se prepustili STRASTIMA, ZABORAVILI NA STID!

(VIDEO 18+) VRELA AKCIJA ĐEKSONA I MINE! Sve je pucalo od strasti, a na kraju je Šakova maloletnica prošetala gola!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija