• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.10.2017

09:36

(HOT VIDEO) MACA POTAPALA GUZU, pa joj ispala BRADAVICA!

Rijaliti

(HOT VIDEO) MACA POTAPALA GUZU, pa joj ispala BRADAVICA!

Podeli vest

Maca Diskrecija poznata je po svojim veoma provokativnim izdanjima i činjenicom da je veoma slobodna i da na sebi često ima jako malo odeće, a ekipa emisije ''Paparazzo lov''uhvatila je u trenutku kada se ona nije ni malo nadala

Naime, ona je otišla u jedan akvapark u kom je odlučila da se malo osveži u zatvorenom bazenu jer je napolju padala kiša, pa se tako razgolitila u veoma minijaturnom kupaćem kostimu.

Gotovo svi koji su se našli u tom trenutku na bazenu gledali su u nju bez daha, a Diskrecija je u nekim trenucima pokazala i bradavice, nenamerno.

printscreen video

Macin mali i veoma neudobni kupaći kosim neprestano se pomerao i tako otkrio voše nego što je potrebno.

printscreen video

Kako je izgledalo Macino ''brčkanje'' pogledajte u video snimku ispod teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija