• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.10.2017

22:19

SLOBINA MAJKA OTKRILA: Zaljubio se u Lunu! Pa, normalno da će svaki muškarac da traži to što mu fali!

Rijaliti

SLOBINA MAJKA OTKRILA: Zaljubio se u Lunu! Pa, normalno da će svaki muškarac da traži to što mu fali!

Podeli vest

Majka Slobe Radanovića prvi put za medije govori o bračnim problemima svog sina i ljubavi koja se sa Lunom Đogani dogodila u rijalitiju "Zadruga"

Afera između Lune Đogani i "Pinkove zvezde" Slobe Radanovića, koja potresa javnu scenu, prerasla je u otvorenu ljubav u rijalitiju "Zadruga" upravo sinoć. Tim povodom za Pink.rs svoje mišljenje dala je konačno i Slobina majka Draginja Radanović.

Podsetimo, oženjeni pevač se u "Zadruzi" zbližio sa Lunom Đogani, a nakon toga je imao iznenadnu posetu zakonite supruge Kristine Kockar, posle čega ništa nije bilo isto - nakon turbulentne noći potegla se priča da mu je brak pukao, a o svim dešavanjima prvi put ekskluzivno za Pink.rs govori njegova majka Draginja (67), koju pogađaju napadi na njenog sina i brojne neistine o njegovom životu.

- Bila sam bolesna, pre nekoliko večeri završila sam i u Urgentnom centru. Danas sam, hvala Bogu, malo bolje. Srčani bolesnik sam, te priče o njemu me veoma pogađaju - rekla nam je Draginja na samom početku, a onda priznala da je veoma vezana za sina, zbog čega joj teško pada sve što mu se nedeljama unazad dešava.

TV Pink

- Rodila sam ga u 40. godini, bolesna, sa jednim veštačkim kukom. Podigla sam ga, nisam dozvolila da bude bezobrazan, da se oda porocima, već sam ga vaspitala kako sam znala i umela. Rekla sam mu da u "Zadruzi" bude fin i kulturan, da ne psuje, ne vređa druge... A to što se zaljubio?! Pa, šta ja tu mogu? Nije greh, a ni zločin zaljubiti se - rekla je Slobina mama, koja je odmah potvrdila da se njen sin zaljubio u Lunu Đogani.

Ipak, pre priče o Luni, osvrnula se na snajku Kristinu i spekulacije da je sa njom u braku zbog interesa.

(VIDEO) VIŠE SE NI NE KRIJU! Luna i Sloba SE OPUSTILI I PREPUSTILI OSEĆANJIMA!

Ne komunicira sa Kristinom, uvredila je

- Pričaju da se oženio zbog interesa... Sloba ima i kuću i lično svoj stan, nije bez ikoga, ima nas. Ja da blatim nikoga neću, kad bude izašao i video šta je i kako je, neka reši sam. Stvari sam mu poslala što sam imala, kupiću ako još bude trebalo, ali ja da se raspravljam ne želim. Samo sam rekla Kristini, kad se vratila iz Kine, pre njenog ulaska u "Zadrugu": "Molim te k'o Boga, nemoj da tamo praviš cirkus. Ako imaš nešto, kaži sa strane, da se ne brukate. Ako voliš svog supruga, pokaži mrvicu poštovanja prema njegovim roditeljima". Međutim, spustila mi je slušalicu i od tada se ne čujemo. Taj njen ulazak je bio grozan, zaista grozan - iskrena je Draginja, koja pretpostavlja šta bi mogao biti uzrok problema u njihovom braku.

printscreen/Instagram

- Ona je bila po svetu, on dođe, sedi ovde... Pa, normalno da će svaki muškarac da traži to što njemu fali. On je toliko miran, a dozvolio je da mu ona to sve uradi... Valjda će se trgnuti i uraditi nešto od svog života.

Završila u Urgentnom nakon Kristininih reči

Nedavno je Pink.rs ekskluzivno objavio Kristininu poruku produkciji, kada je rekla da je sve muževljeve stvari dala u dobrotvorne svrhe i da mu nove pošalje mama. Čim je čula snajine reči, pozlilo joj je.

(VIDEO) LUNA OTKRILA DETALJE ODNOSA SA SLOBOM: Udaću se za njega!

- Te večeri sam stigla u Urgentni centar. To mi je toliko teško palo, kao slom živaca da sam dobila! Zvala sam njegove drugare, došli su i odneli mu stvari. To što je Kristina uradila je jako ružno i podlo. Mogla je da me pozove i da mi kaže:"Hajde da vidimo šta ćemo, da mu pošaljemo stvari, a on i ja ćemo da rešimo šta imamo kad izađe". To bi bilo ljudski. Ne tražim da me ona voli, ali bar mrvicu poštovanja... Ja sam svoj život rizikovala njega da rodim. Ne znam šta će sa njima biti dalje, kako god odluče, kako ga god srce vodi – tako neka radi. Nju nije briga da li se piše dobro ili loše, a kod mene se zna – dobre su samo dobre stvari. Nikoga ne prljam, ne diram, niti ću da se svađam. Iz mojih usta nećete čuti lošu reč o bilo kome. Kako on reši, rešio je i ja sam uz njega.

Instagram

Nema sliku sa sinovljeve svadbe

(VIDEO) STIŽE VIDEO NADZOR I U KUPATILU! Luna i Sloba će sada imati SEKS PRED KAMERAMA?

- Gledala sam snimak sa svadbe, jako je ružno to što nas nigde nema. Jednu jedinu sliku nemam sa svadbe svog sina. Samo to sam želela u životu, a nemam. To je, Bože moj, bila svadba "na nivou". Posle svadbe sam izašla pred kapiju da im čestitam i rekla:“Kupili ste auto, nek vam je sa srećom“, a ona mi kaže:“Kupila sam kola, ja sam kupila“. To me je uvredilo, zabolelo jako, ali to svom sinu nikad nisam rekla.

Luna i Sloba su super

printscreen

Posle priče o Kristini, Slobina majka otvorila je dušu i priznala da je primetila da se njen sin zaljubio u Lunu Đogani.

- Protiv te male nemam ništa, nek Sloba radi kako ga srce vodi. Primetila sam da se zaljubio u Lunu, to se vidi. Oni su mi super! Emocije niko ne može da zaustavi, nema veze što je on oženjen. Kristina ode, on dođe kod nas... Normalno da mu treba žena. Gledam, napadaju ga i to mi je jako teško. Da sam na njegovom mestu, rekla bih:“Jeste, zaljubio sam se, to je moj problem" - priznaje Draginja i otkriva razlog zbog kojeg se njen sin još uvek javno ne izjašnjava o svojim osećanjima.

Printscreen TV Pink

- On se ne izjašnjava jer ne zna šta se dešava napolju. Ne zna na čemu je sa Kristinom, Zorica mu je rekla da mu je brak pukao, ali mislim da nije poverovao u to. Drugačije bi se ponašao kada bi znao šta napolju ona radi. I bivša tašta mi je rekla:"O Slobi nema niko nijednu lošu reč da kaže, zlatan je dečko" - priseća se Draginja, dok je prekida suprug Dušan koji dodaje da "sada imaju lepu i mladu priju", misleći na Luninu mamu Anabelu Atijas, koja je, iste večeri kad i Kristina, ušla u "Zadrugu" da sa Slobom raščisti račune.

Razgovarala i sa Anabelom

- Ja se na Anabelu uopšte ne ljutim. Možda je malo pogrešila što je svašta rekla Slobi, ali se ona posle pokajala. To su momenti, možda bih i ja reagovala tako. Sa Anabelom sam se čula, popričale smo kao dve majke... Super je protekao razgovor, nemamo mi razloga da se svađamo. Mnogo se potresla kada je čula moju stranu priče - otkrila je za Pink.rs Slobina majka i poručila da njen sin ima maksimalnu podršku, i da će biti uz njega šta god on bude odlučio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 6 godina

svi koji ga licno znamo...znamo i da je on muska K.... i da ga zena odrxavala godinama...to malo sto je zaradjivo po bini je trosio na alkohol i zenama...tako da...boli nas uvo i za njega i skim je ali da se znam samo da je on obican debil zrenjaninski

Mirko

pre 6 godina

Fina neka zena...nista nikom nije zelela reci, zameriti se a onda doce u novine i sve isprica...draga bako, sve ovo bolje da ste sinu rekli a ne u novine onda bi imalo smisla...

kokice

pre 6 godina

Ovi mora da su obožavaoci od ovu kris.....Mora da je i njima kupila kola.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija