• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.10.2017

11:38

MACINA MAJKA OČAJNA: Ne mogu više da je gledam, UBIĆU SE ZBOG NJE!

Rijaliti

MACINA MAJKA OČAJNA: Ne mogu više da je gledam, UBIĆU SE ZBOG NJE!

Podeli vest

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diksrecija trenutno se nalazi u rijalitiju Zadruga, gde ju je novinar Milan Milošević raskrinkao pred svima i otkrio veoma intimne, nimalo lepe detalje o njoj

Takođe, bila je i situacija u kojoj je Maca javno priznala da je oralno zadovoljavala Boru Santanu u Zadruzi, a ovakve priče kao i ''akcije'' ispred kamera najteže padaju njenoj mami Enesi, koju nije posetila od 2015. godine kada se preselila u Srbiju.

Enesa tvrdi da više nema snage da gleda televiziju.             

Printscreen TV Pink

 - Ne mogu više ni da je gledam, ni da je slušam! Ovo što radi je sramotno! Bolje da se pita kako je njena stara i bolesna majka koja jedva krpi kraj sa krajem nego što tamo izvodi seks - kaže Enesa i dodaje:

 - Dosta mi je više Mace i njenih gluposti. Ubiću se zbog nje! Nikada joj ništa od mene nije bilo dosta. Ceo život i sve sam posvetila njoj, a vidite šta ona sada radi. Poslednji put sam je videla 4. marta 2015. godine, a od tada do danas sam dva puta pokušala da se ubijem - rekla je Enesa.             


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jasna

pre 6 godina

Ma dajte draga gospodjo, kave vam to sulude ideje padaju na pamet, kakvo samoubistvo, zbog cega!? Rijaliti je jedna VELIKA PSIHOLOSKA IGRA, kao pozoriste ili film, koja traje mesecima i svi ucesnici imaju neku "svoju ulogu" u tom nazovimo filmu...Nije Maca nimalo losa u toj svojoj ulozi, ljudi je vole ima nesto u njoj, nesto drugacije...Nemojte da Vam padaju sulude ideje na pamet, ako mozete gledajte ovaj rijaliti, ako ne mozete opetje u redu. Pozdrav za gospodju

Pera Bandera

pre 6 godina

Pa i Senadu je napravio nepoznati proizvođač, a sad se majka kao nervira zbog njenog seksa.

mimmli

pre 6 godina

Da ali na silu,izgleda da je mnogima promakla Marićev odgovor kad su Macu uhapsili da je ne napadaju mnogo,jer je pačenica kao i majka, nastala je silovanjem u nekom logoru za vreme rata.Nije je abortirala,mnoge bi,osuđivana od okoline pokušala je onakva psihički labilna odhraniti kako je najbolje mogla,ima i gore djece iz sretnih i imučnih brakov,lako je sada pljuvat po ovoj jadnici.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija