• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

16.10.2017

22:42

NI NE SLUTE ŠTA IH ČEKA: Marko izabrao dva potrčka i omiljenu osobu, stižu novi zadrugari!

Rijaliti

NI NE SLUTE ŠTA IH ČEKA: Marko izabrao dva potrčka i omiljenu osobu, stižu novi zadrugari!

Podeli vest

Rijaliti Zadruga sinoć je napustio Saša Ilić, a kako pravila nalažu, on je morao da imenuje novog Vođu. Svojim izborom Vođe rudar Saša sve je iznenadio jer je umesto Mikija Đuričića imenovao Marka Miljkovića

Marko je večeras imao zadatak da izabere dva potrčka i jednu omiljenu osobu.

-Mislio sam da izaberem dve omiljene ličnosti, jer ne mogu da se odlučim između Sare i Sanje. Meni je jedna svađica ostala upečatljiva, pa ću taj par da stavim da budu potrčci. Oni će biti Mića i Milica. Imali su nekoliko prepirki i mislim da će izgladiti odnose za ovo vreme - rekao je Marko.

(VIDEO) PREPUSTILI SE STRASTIMA! Luna i Sloba pod jorganom do jutra!

- Ja nikad u životu nisam bio potrčko, pa neću ni sad. Mislim, okej, spavaću dole. Ali nisam se ja svađao sa Milicom, ne znam odakle mu to - rekao je Lepi Mića.

(VIDEO) UČESNICA ZADRUGE ODBIJA HRANU I VODU: Neutešna, osamila se u sobi za rehabilitaciju!

- Što se Marka tiče, Marko je jedan divan dečko, pa sam sigurna da je dosta razmišljao o tome ko će biti njegovi pomoćnici. Nemam ništa protiv toga. Ali što se tiče motiva, oko toga se ne slažem - rekla je Milica.

Za omiljenu osobu, Veliki vođa Marko Miljković je odabrao Saru Reljić.

Nakon izbora dva potrčka i omiljene osobe, zadrugari ni ne slute da ih večeras očekuje vanredno ubacivanje. U Belu kuću stiže pojačanje, a produkcija ubacuje čak dva nova takmičara. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija