• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

17.10.2017

12:45

(VIDEO) ANĐELA POSLE IZBACIVANJA: Golubovićka je zaslužila giljotinu, NE KAJEM SE ŠTO SAM JE TUKLA, ali mi je žao što sam izbačena!

Rijaliti

(VIDEO) ANĐELA POSLE IZBACIVANJA: Golubovićka je zaslužila giljotinu, NE KAJEM SE ŠTO SAM JE TUKLA, ali mi je žao što sam izbačena!

Podeli vest

Volela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Volela bih da budem deo ovog projekta, jako mi je žao - kaje se Anđela Veštica posle diskvalifikacije iz Zadruge

Anđela Mitkovski, poznatija kao reperka Anđela Veštica, sinoć je grubo prekršila pravila rijalitija Zadruga i u naletu besa počupala rediteljku Jelenu Golubović, zbog čega je momentalno diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Njeno ponašanje osudili su mnogi, a ona se istog trenutka pokajala što je i priznala u intervjuu za Pink.rs.

- Ne osećam se nikako. Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok. Već dva, tri dana mi nije dobro, strašno sam se potresla oko nekih stvari i izdaja koje sam doživela. Bila sam dva puta u hitnoj, na ivici da dobijem srčani udar. Vratila sam se u kuću iz sobe za rehabilitaciju po neke svoje stvari, Jelena Golubović me je napala, kao što radi po ceo dan. Nisam mogla da se iskontrolišem, uzvratila sam joj, iščupala sam joj pola kose sa glave i drago mi je zbog toga jer je to jedan ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi – u dahu je ispričala Anđela i zatim otkrila kako bi se ponašala da može vreme vrati unazad samo nekoliko minuta: 

- Ne bih to ponovila. Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje. Volela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Volela bih da budem deo ovog projekta, jako mi je žao.

Poznata kao veoma naprasita, Anđela nije uspela da se iskontroliše: 

- Trenutak je presudio. Na lekovima sam, nisam ni jela, odbijala sam hranu... Volim da se pobijem, ne mogu da slažem, ali nisam planirala ni na koga da dignem ruku, jer ja ne želim da ispadnem agresivac u narodu, već osoba koja je pametna, normalna i jaka. Sve se bezveze poklopilo. Žao mi je, želela sam da ostanem do kraja, spremna sam bila na kojekakve taktike, da se igram da bih došla do finala, jer me to stvarno interesuje, ali ovo je bio pogrešan trenutak. Da sam prespavala još jednu noć u sobi za rehabilitaciju, ni Jelena ne bi uspela da me isprovocira, do ovog ne bi došlo – ističe Anđela i otkriva razloge zbog kojih niko od njenih prijatelja nije na vreme sprečio ono zbog čega je diskvalifikovana:

pink.rs

- Znali su oni vrlo dobro šta će da se desi, a niko nije stao tu zato što je niko ne voli, svi žele da ona dobije po lobanji. Možda nisu očekivali da ću ja to da uradim, jer sam bila slomljena. Svesna sam ja ko mene unutra voli, a ko ne. Vole me Luna, Sloba, Saška Karan i Lepi Mića, to sam sada videla. Dule i Andrijana me gotive, to znam – ubeđena je reperka, kojoj je jasno da je sada mnogima raskrčila put do pobede.

- Tačno vidim ko je plakao, kome je krivo, a ko je ciljao na pobedu. Laknulo je Maci jer je znala koliki sam ja favorit, bez obzira na njenu armiju. Na čast onima koji se slade što sam ja ispala, a to je sigurno Mina - poručila je Anđela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija