• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.10.2017

14:18

MIKI ZASKOČIO POLUGOLU ZADRUGARKU: Ja takve grudi u životu nisam video, to je nešto neverovatno!

Rijaliti

MIKI ZASKOČIO POLUGOLU ZADRUGARKU: Ja takve grudi u životu nisam video, to je nešto neverovatno!

Podeli vest

Miki Đuričić više puta je izjavljivao da na mlade takmičarke u Zadruzi gleda kao na svoje ćerke, ali nije krio da bi, kada bi bio mlađi, rado pao u zagrljaj neke od njih

Pored toga što su mlade, Miki je istakao da mu smeta i što nisu dovljno "oble"- sve sem jedne zadrugarke, a u pitanju je Sanja Stanković.

 - Ja takve grudi u životu nisam video, to je nešto neverovatno - izgovorio je Miki tokom jednog od sastanaka.

Printscreen TV Pink

Danas je Sanja, na radost muških cimera, odlučila da osunča svoje zgodno telo, a ni ženske učesnice nisu štedele reči hvale kada su je videle u kupaćem kostimu. U jednom momentu Sanja je ušla u kuću gde je Miki, videvši je, počeo da je juri uzvikujući komplimente na račun njenog izgleda. 

- Dođi kod čike! Dođi kod čike - uzvikivao je Miki, dok je Sanja bežala po kuhinji od njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17