• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

19.10.2017

18:02

UMREĆU AKO TEODORA BUDE IMALA SEKS U ZADRUZI! Pevačicina majka svaki dan plače i gleda ćerku u rijalitiju!

Rijaliti

UMREĆU AKO TEODORA BUDE IMALA SEKS U ZADRUZI! Pevačicina majka svaki dan plače i gleda ćerku u rijalitiju!

Podeli vest

Gordana Džehverović kaže da bi je dotuklo kada bi Teodora završila u krevetu sa Anđelom Rankovićem i da bi to uticalo na njeno zdravlje, jer ima slabo srce

Majka Teodore Džehverović, Gordana, kaže da će umreti ako njena ćerka bude imala seks u Zadruzi sa Anđelom Rankovićem. Ona ne veruje u natpise medija da je njena ćerka već spavala u rijalitiju sa svojim dečkom.

Pevačicina mama je napravila skandal kada je pre dve nedelje pozvala svoju naslednicu. Tada je rekla ćerki da se razočarala u nju zato što je započela vezu sa manekenom u rijalitiju. Gordana za je Hit ekskluzivno otkrila da se najviše iznervirala zato što je Teodora prevarila dečka sa kojim je bila u vezi pre ulaska u rijaliti.

Bila klinički mrtva
Ako moje srce stane, staće samo zbog nje. Imam srčane zaliske i prošle godine sam doživela kliničku smrt

- Posle svega samo čekam da je vidim kako ima seks pred kamerama. Kada bi se to desilo, ja bih umrla. Svi su me osudili kako sam ja seljančura jer branim ljubav između Teodore i Anđela. Imam takav stav, zato što je ona zaljubljena ušla u rijaliti. Poznajem njenog dečka i ne želim da ga povredim i povlačim po novinama ili pričam o njemu, to je za mene bolna tema, a ona kada izađe shvatiće šta je uradila - kroz suze priča Teodorina mama.

(VIDEO) SKANDAL U ZADRUZI! Isplivala istina o TEODORI I ĆAZIMU OSMANIJU!

Ona je svesna da je povredila ćerku u telefonskom razgovoru, ali objašnjava da joj to nije bila namera i da se sada kaje:

Moja ćerka je kod Ćazima
samo snimala spot

Instagram

Gordanu je posebno potresla priča da je njena ćerka bila u vezi sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.
- U "Zadruzi" samo pričaju kako je ona bila na Ćazimovoj jahti, ali ne i zbog čega je išla kod njega u Rovinj. Ona je tamo snimala spot, pa ja se i sada čujem telefonom sa njegovom devojkom Doris Pranjić i smejemo se tome što svi pričaju. Da je moja Tea bila sa njim, ja bih znala, upućena sam u njen društveni, poslovni i seksualni život - objašnjava Gordana.

- Tada sam samo htela da joj kažem: "Pazi šta radiš, znaš koliko sam slaba i sve to što radiš u rijalitiju direktno utiče na moje zdravlje." Imam srčane zaliske i prošle godine sam doživela kliničku smrt. Ona je kroz sve to prolazila sa mnom. Znam da brine za moje zdravlje, jer sam imala težak život. Deset godina sam gledala nepokretnu majku, menjala joj pelene, imala sam sudske sporove sa rodbinom, pre rata smo otišli iz Rovinja jer mi je muž musliman... Kroz sve to moja deca su sa mnom prolazila. Sin Sava je moja duša, a Tea moje srce. Ako moje srce stane, staće samo zbog nje.

Smršala zbog stresa
Smršala sam sedam kilograma od kada je ona tamo, uopšte ne jedem od stresa

Gordana priznaje da bi jako volela da joj ćerku što pre izbace iz "Zadruge", iako ju je do sada uvek podržavala.
- Kad je Tea ušla unutra, tek sam tada shvatila šta sam uradila kada sam je podržala da se upusti u tu igru. Pogrešila sam! Meni je sin rekao: "Mama ili ćeš da poludiš ili će srce da ti pukne od nervoze." Smršala sam 7 kilograma od kada je ona tamo, uopšte ne jedem od stresa. Muž Sead je od početka bio protiv da ona uđe u "Zadrugu" i sada mi stalno govori da sam ja kriva za sve. Sve bih učinila da je izbavim odande - kaže pevačicina mama i dodaje da je najviše boli to što je učesnici vređaju:
- Tamo svi udaraju na nju, psihički pokušavaju da je unište. Mikiju, na primer, nije jasno da je moje dete maženo, paženo, kulturno, nego misli da sve devojke u "Zadruzi" moraju da budu kurve i starlete.

BAHATA I RAZMAŽENA! Teodorin brat otkrio kakva je ona van rijalitija!

Brat Sava: Od Teine i Anđelove veze nema ništa

printscreen

Teodorin brat Sava je ubeđen da će njegova sestra šutnuti Anđela Rankovića kada napuste "Zadrugu".
- Tea ne bi ni pogledala Anđela u spoljnom svetu i ubeđen sam da od te veze nema ništa. Ne govorim da njih dvoje glume zaljubljenost, ali mislim da te emocije nisu realne zbog okruženja i jer su zatvoreni. Inače sam ponosan na svoju sestru i rijaliti će joj biti dobra životna škola - smatra Teodorin brat.

 

 

 

 

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija