• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.10.2017

23:20

(VIDEO) RAZDAVAJALO IH OBEZBEĐENJE! Nova zadrugarka besnela: Maco, polomiću te, obećavam!

Rijaliti

(VIDEO) RAZDAVAJALO IH OBEZBEĐENJE! Nova zadrugarka besnela: Maco, polomiću te, obećavam!

Podeli vest

Zadrugari su danas dobili zadatak od Velikog šefa da se podele u dve grupe, te da svako od njih mora da napravi kulu od plastičnih čaša. Svaka grupa mora imati jednak broj učesnika i svi moraju da se igraju, ali neko je rešio da pokvari igru

Očekivano, bilo je i negodovanja, jer je svako smatrao da zna bolje, ali su na kraju počeli sa radom, svako na svojoj strani stola.

Međutim, Maca Diskrecija rešila je da celu igru pokvari. Ona je u jednom trenutku, kada je njena ekipa već bila pri kraju, rešila da sruši celu kulu zbog čega je napala Jovana Tomić Matora. Međutim, to je nije potreslo, ali je onda rešila sa njom da se obračuna nova učesnica Aleks, koja jako iznervirala.

(VIDEO) MILAN OPLEO PO MACI: Uhapšena si 15 puta za prostituciju!

(VIDEO) TUČA ZBOG HRANE! Miki udario Željka pesnicom u glavu, umalo ga ubio!

- Dobiće ona svoje, videćete! - vikala je Aleksa.

- Ne diraj me, ne diram te, ko me dira, ja napadam! - uzvratila je Maca.

Kako je izgledala njihova svađa, pogledajte u videu ispod od 50. minuta:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija