• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

19.10.2017

08:58

(VIDEO) ĐEKSONU ZATAJILA ALATKA, PA SE PRAVDAO MINI: Ja*a me bole, zato mi se danas spustio!

Rijaliti

(VIDEO) ĐEKSONU ZATAJILA ALATKA, PA SE PRAVDAO MINI: Ja*a me bole, zato mi se danas spustio!

Podeli vest

Osim Lune i Slobe, prošle noći, posvađao se još jedan par. Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson. Njemu je zasmetalo što sa njom ne može da ima seksualni odnos, kakav želi, jer mu drugi zadrugari smetaju. Precizno, reperu je trn u oku bilo to, što su mu u krevet, koji je on planirao da zauzme sa Minom, legli Anđelo i Teodora

- Ti ne znaš koliko se ja ložim na tebe. Ti si prelepa, ja sam preružan. Ljut sam na sebe i na Teodoru i Anđela. Šta ima da pričaju na krevetu, imaju 20 ari? Mi se je*emo u je*enom wc-u, na jeb*noj stolici. Kolena moja, koja su kao grisine, hoće da puknu. Ja ne mogu tebe na stolici, hoću u krevetu da te j*bem, a mnogo sam izložen. Ja*a me bole, zato mi se danas spustio! - rekao je Đekson.

- Nisam debil, ne bih se j*bala sa tobom, po ko zna koji put da mi ne značiš - tešila je repera Mina.

Printscreen TV Pink

 Kada je čula da spominju njeno i ime njenog dečka, Teodora Džehverović, odmah je prišla reperu i Mini Vrbaški, da proveri o čemu se radi.

Printscreen TV Pink

- Vi se svađate, a pričate o nama. Na klupici ću da spavam! Boli me k*rac, ja neću da on mene pljuje, zato što sam legla. Nije ok da se on dr*a sada. Imamo 20 ari, treba li da legnem ovde na klupu gola? Strašno! - rekla je Teodora.

Kako se smirila ova situacija, pogledajte u video prilogu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija